19:01 18.09.2020

"Телетрейд": війна з ошуканими клієнтами і РК "Аміллідіус" триває, йде тиск на ЗМІ

3 хв читати

Триває протистояння ошуканих клієнтів "Телетрейд" і компанії-брокера, яка обдурила їх. Богдан Терзі, глава рекламної кампанії "Аміллідіус", що допомагає постраждалим інвесторам, скликав чергову прес-конференцію, щоб розкрити імена керівників "Телетрейд" і розповісти про проект брокера "Синхронна торгівля", в якому сьогодні втрачають свої гроші десятки тисяч людей по всьому світові.

Нова прес-конференція "Аміллідіус" стала логічним продовженням попередньої. Перш ніж перейти до висвітлення нової теми, Богдан Терзі нагадав про кримінальні справи про шахрайство в особливо великому розмірі, відкриті на "Телетрейд" в Росії (ч.4 ст.159 КК РФ) і Казахстані (ст. 190 КК РК), а також про офіційне попередження Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України про ризик втрати коштів у дочірній компанії "Телетрейд" — Центр Біржових Технологій.

Керівник "Аміллідіус" описав ситуацію, що склалася на сьогодні: розповів про потік негативу і звинувачень у вимаганні, які обрушилися з боку "Телетрейд" на адресу його компанії і ошуканих клієнтів брокера.

Особливо Богдан Терзі акцентував увагу на тому, що "адвокат "Телетрейд" Євген Солодко і якась Дар'я Рулевская, що називає себе прес-секретарем "Телетрейд", чинять тиск на засоби масової інформації". Залякуючи медіаресурси, особи відстоюють інтереси "Телетрейд", мають за мету заглушити голос ошуканих клієнтів і витіснити їх з медіапростору. Богдан Терзі закликав всі засоби масової інформації дотримуватися одного з основних принципів журналістики — об'єктивності, що передбачає відображення різних думок, і не піддаватися на погрози посібників "Телетрейд".

Тим більше, що захищають Солодко і K ° громадян Росії, які занурили руку в кишені українців. На прес-конференції були показані обличчя та озвучені імена власників і топ-менеджерів "Телетрейд" — це росіяни, половина з яких знаходиться в розшуку, у кримінальній справі, відкритій на "Телетрейд" в Росії. Сьогодні вони ховаються від правосуддя за кордоном.

Продовжуючи висвітлювати протизаконну діяльність компанії "Телетрейд" Богдан Терзі розповів про схему шахрайства в проекті "Синхронна торгівля", який прийшов на зміну проекту "Біржа трейдерів" (про нього йшлося на попередній прес-конференції). Якщо в закритому на сьогодні проект "Біржа трейдерів" рахунки клієнтам зливали трейдери-люди, за вказівкою керівництва "Телетрейд", то в сервісі копіювання угод "Синхронна торгівля" це роблять вже торгові роботи, підконтрольні програмістам "Телетрейд". Всі ці роботи оформлені на неіснуючих людей, на рахунку у кожного робота віртуальні гроші. А ось підключаються до таких торгових роботів абсолютно реальні клієнти з реальними грошима на рахунках. Підключаються, і втрачають свої кошти, які осідають в кишенях керівників "Телетрейд". "Сьогодні за допомогою цієї схеми шахраї обманюють клієнтів по всьому світу. У різних країнах цей проект називається по-різному: десь Sync trading, десь Copy trading, десь Teletrade invest, у нас в Україні — "Синхронна торгівля"", — розповів керівник "Аміллідіус".

На завершення прес-конференції не обійшлося без ложки дьогтю — Богдан Терзі змушений був вступити в словесну дуель з тієї самої журналісткою, яка намагалася зірвати попередню прес-конференцію. Складається враження, що опонентка Богдана Терзі і ошуканого клієнта Олександра Роговского діє в інтересах "Телетрейд". Але такий поворот подій був передбачуваний — адвокат "Телетрейд" Солодко в своєму інтерв'ю попередив, що його клієнт буде захищатися будь-якими засобами.

Але, незважаючи на це, глава РК "Аміллідіус" і обдурені клієнти продовжать розголошувати схеми, за якими збагачується верхівка компанії "Телетрейд". Робиться це не тільки, щоб домогтися повернення вкрадених у клієнтів грошей, але й задля того, щоб попередити всіх українців і громадян інших країн про небезпеку, яку несе співпраця з цим брокером. З цією метою будуть проведені ще кілька прес-конференцій. "... В одній прес-конференції все не вміститься, тому ми зробимо їх кілька — щоб" направити прожектор на діяльність "Телетрейд" і повністю висвітлити всі складові цієї шахрайської структури", — підсумував Богдан Терзі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА