20:37 13.03.2020

Лукашев: Позиція секретаря РНБО свідчить про самоусунення влади від викликів сьогодення

1 хв читати
Лукашев: Позиція секретаря РНБО свідчить про самоусунення влади від викликів сьогодення

Позиція секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова щодо нападу праворадикалів на його радника Сергія Сивоху під час презентації «Національної платформи примирення та єдності» свідчить про самоусунення влади від викликів сьогодення. Таку думку в ефірі ток-шоу «Прямий ефір» на телеканалі «Прямий» висловив народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Олександр Лукашев.

«Я згодний з Даніловим стосовно того, що в демократичній державі, якою є Україна, має право на існування будь-який суспільний діалог з того надважливого питання, як повернути мир в Україну. Єдине, в чому я з ним не погоджуюся – це відхрещування, відмежування від Сивохи. Він прийшов озвучувати проблему державного значення. І позиція Данілова – самоусунення – свідчить взагалі про самоусунення влади від викликів сьогодення, про її небажання відновити мир в Україні», – констатував політик.

На його думку, у своєму коментарі у Фейсбуці Данілов надмірно акцентує увагу на ідеологічному розмаїтті серед своїх 11-ти радників, проте свідомо уникає підтримки самої ідеї національної єдності і відновлення миру в Украіні.

«На моє глибоке переконання подібну Національну платформу має презентувати і очолити ні КВНівський пенсіонер Сивохо, а діючий Президент України Володимир Зеленський. Лише у такий спосіб мир і національна єдність сформують контент стратегічного курсу України щодо реінтеграції Донбасу», – наголосив Олександр Лукашев.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА