14:16 28.02.2020

В 2,6 рази зросла кількість онлайн платежів за газ в Миколаївській області

2 хв читати
В 2,6 рази зросла кількість онлайн платежів за газ в Миколаївській області

В січні 2020 року 6,8 тис клієнтів "Миколаївгаз збуту" сплатили за газ за допомогою онлайн сервісів. Це в 2,6 раз більше, ніж в січні минулого року. Наразі кожен восьмий клієнт компанії здійснює оплату за газ через Інтернет.

З кожним місяцем кількість прихильників дистанційної оплати за газ в Миколаївській області зростає. Адже для клієнтів ТОВ "Миколаївгаз збут" діє п’ять платіжних онлайн-сервісів. З їх допомогою споживачі газу мають можливість оплачувати за газ онлайн, обравши найзручніший для себе сервіс.

Станом на 1 січня 2020 року компанія "Миколаївгаз збут" працює з п’ятьма платіжними системами: EasyPay, Portmone, Ipay, Ощад 24 і Приват 24. Оплата за газ через Інтернет здійснюється будь-якими платіжними картами Visa і MasterCard. Про наявність та розмір комісії платіжні сервіси інформують платників в процесі здійснення операції.

"Ми залучаємо різні онлайн-сервіси аби створити для наших клієнтів додаткові можливості економії коштів і часу. Маючи банківську карту і доступ до Інтернету, послуги з газопостачання можна сплатити незалежно від часу і місця перебування. Вибрати сервіс для розрахунків можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua або безпосередньо на сторінках сервісів", - говорить директор ТОВ "Миколаївгаз збут"  Дмитро Маслов.

З кожним роком набирають популярності серед споживачів газу й мобільні додатки. Viber-бот 7104ua – один із них. З його допомогою можна не лише сплатити онлайн, а ще й передати показання лічильника і завантажити квитанцію у форматі PDF.

Варто зауважити, що "Миколаївгаз збут" самостійно оплачує банківський комісійний збір по кожному оплаченому рахунку в розмірі 0,3%. Це передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 року №792 "Про забезпечення проведення розрахунків за природний газ". Однак, ряд банків і сервісів при оплаті за газ додатково стягують зі споживачів власний комісійний збір і самостійно визначають його розмір.

В 2019 році понад 40 тисяч клієнтів "Миколаївгаз збуту" оплатили за газ онлайн.

Довідка про компанію:

ТОВ "Миколаївгаз Збут" – постачальник природного газу зі спеціальними обов’язками на території м.Миколаєва та Миколаївської області. Річний обсяг поставки природного газу компанією становить близько 250 млн. куб. м газу.

ТОВ "Миколаївгаз Збут" забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області. Клієнтами компанії є понад 349 тис. домоволодінь Миколаївської області, а також 2 тис. підприємств, установ і організацій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА