13:35 30.09.2019

Три смачні причини купити інтелектуальну духовку від "Електролюкс"

2 хв читати

Один з найбільших виробників побутової техніки Electrolux представив лінійку "Нова інтуїтивна техніка для кухні". Інноваційна серія кухонної техніки відрізняється режимом "розумного" управління. Яким функціоналом здивують духові шафи з парою, і чому вам потрібно купити інтелектуальну техніку, розповість наша стаття.

Завжди пишна випічка в шафах SteamBake

Смачна й соковита домашня випічка, як із фірмової пекарні, з духовкою від "Електролюкс" – не проблема. Духова шафа SteamBake вміло комбінує сухий та вологий нагрів, що дозволяє:

  • створити необхідну вологість у духовці для повного підйому тесту;

  • сформуватися м'якоті всередині;

  • забезпечити рівномірне приготування тіста по всьому об'єму формочки.

 

Духова шафа самостійно регулює кількість пари, що подається під час випікання. Інтелектуальні функції допомагають визначити необхідний етап і точне дозування вологи. А система EvenCooking дозволяє розподілити тепло по всьому об'ємі духовки, що забезпечує рівномірне приготування страв.

Ідеальна скоринка в духовках SteamCrisp

Додавання пари в духових шафах SteamCrisp дозволяє зменшити час приготування різних продуктів, при цьому випікаючи їх рівномірніше по всьому об'єму. Щоб приготувати смачну їжу на парі, вам досить виставити температуру на світлодіодному дисплеї з таймером. Далі інтелектуальна система все зробить сама:

  • автоматично відрегулює налаштування часу;

  • запустить подачу пари точно в потрібний момент;

  • зрівноважить комбінацію сухого та вологого нагрівання.

 

Наприкінці приготування пара виводиться з шафи, щоб за рахунок сухого тепла в страві, а саме випічці, сформувалася смачна золотава скоринка. Всі дії відбуваються в автоматичному режимі, вам залишається тільки викласти тісто й потім отримати ідеальний результат. Більше подробиць про функції пари можна почитати на офіційному сайті Electrolux.

Можливість готувати як професіонал з духовкою SteamPro

Професійна духовка Electrolux SteamPro стане вашою незамінною помічницею в приготуванні страв високої кухні. Наприклад, низькотемпературний режим може допомогти освоїти мистецтво sous vide – приготування їжі у вакуумі. Продукти харчування в герметичних пакетах дуже швидко готуються, при цьому зберігаються їхній аромат і велика частина поживних речовин.

Окрім цього, шафи SteamPro відрізняються:

  • можливістю керування зі смартфона;

  • зручним сенсорним дисплеєм;

  • наявністю системи підігріву UltraFanPlus, яка за допомогою спеціального вентилятора та повітровода рівномірно розподіляє температуру по всій духовій шафі.

Експерти "Електролюкс" розповіли, що приготовлені на парі овочі, риба та навіть м'ясо зберігають на 30-50% більше мікроелементів і корисних мінералів, при цьому класичні страви стають ще смачнішими, а можливості "розумної" техніки дозволяють перетворити готування обіду в просте і приємне заняття.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА