15:49 16.08.2013

"Укрпластик" придбав нове обладнання для тестування сировини

2 хв читати

Компанія "Укрпластик" придбала нове обладнання останнього покоління для якісного аналізу та фізико - механічних випробувань сировини, полімерних матеріалів і готової продукції. Нове обладнання для сертифікованої лабораторії Служби якості, яка діє на "Укрпластику", вироблялося в Німеччині, США і Великобританії.

Компанія регулярно проводить масштабні випробування вихідної сировини та з кожним роком посилює вимоги до якості і безпеки вихідної сировини і матеріалів. Постачальниками "Укрпластику" є кращі виробники ЄС, України, США та Японії.

За словами Ірини Мірошник, голови Правління ПАТ "Укрпластик", продукція компанії виробляється згідно визнаних у всьому світі, єдиних вимог. "Ми постійно працюємо над поліпшенням нашої упаковки, тому в результаті, за багатьма параметрами наша продукція перевершує очікування найбільш вимогливих клієнтів - потужних транснаціональних компаній" - зазначила І. Мірошник.

Нагадаємо, що для експорту в країни Євросоюзу продукція компанії "Укрпластик" регулярно проходить перевірку Польського центру дослідження і розробки упаковки (COBRO) і одержує сертифікати відповідності вимогам ЄС. Для експорту до країн митного Союзу, продукція компанії проходить перевірку на відповідність вимогам Технічного регламенту Митного Союзу "Про безпеку упаковки", а українські клієнти отримують продукцію "Укрпластику" після висновку державної санітарно - епідеміологічної експертизи МОЗ України про відповідність продукції вимогам санітарного законодавства.

Довідка: ПАТ "Укрпластик" - найбільший у Східній Європі виробник гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей. Входить до ТОП-20 європейських компаній даного профілю. Компанія заснована в 1927 році. ПАТ "Укрпластик" поставляє гнучкі пакувальні матеріали та упаковку компаніям України, Росії, інших країн СНД, Центральної та Східної Європи.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА