20:15 24.06.2019

Розгляд апеляції прокуратури на скасування підозри в зраді екс-голові району Харкова перенесено на 18 липня

2 хв читати

Розгляд апеляційної скарги прокуратури на ухвалу Київського районного суду м. Харкова про скасування підозри у державній зраді екс-голові Холодногірської районної адміністрації Харкова Максиму Мусєєву не відбулося.

"Розгляд не відбувся, оскільки одна із суддів, які входять до колегії, у відпустці, а сформувати іншу колегію немає можливості - судді зайняті в інших провадженнях. Засідання перенесли на 18 липня", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Харківської апеляційного суду в понеділок.

Як повідомлялося, 3 жовтня 2018 року заступник глави СБУ Віктор Кононенко повідомив, що голові району Харкова оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст.111 (держзрада) КК України і планується оголошення його в розшук у зв'язку з тим, що він переховується на території РФ.

Голова Холодногірського району Харкова Мусєєв назвав це кримінальне провадження сфабрикованим.

26 грудня міський голова Харкова Геннадій Кернес повідомив, що був змушений звільнити Мусєєва з посади голови району. "Його звільнено за статтею, тому що той час, який він відсутній (на робочому місці - ІФ) - це вже перебір... Вважаю, що Максим Сергійович Мусєєв - нормальний хороший громадянин України. І те, що його обвинувачують у якійсь держзраді, я вважаю, що це все сфальсифікували ті ж керівники області в особі пані губернатора та її покровителя голови президентської адміністрації Ігоря Райніна, (вони) дали команди сюди Службі безпеки, прокуратурі", - сказав Кернес журналістам.

У січні 2019 року прокурор Харківської області Юрій Данильченко повідомив, що справу припинено у зв'язку з розшуком Мусєєва.

21 травня Київський райсуд виніс ухвалу, якою скасував повідомлення про підозру. Прокуратура подала на неї апеляційну скаргу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА