16:39 04.03.2021

Стримінговий стартап із українським корінням Organization.GG залучив $610 тис. інвестицій на стадії pre-seed

3 хв читати
Стримінговий стартап із українським корінням Organization.GG залучив $610 тис. інвестицій на стадії pre-seed

Американський стартап із українським корінням - інтерактивна платформа для стримерів Organization.GG - зібрав $610 тис. інвестицій на стадії pre-seed.

Як наголошується у повідомленні прес-служби компанії у четвер, у зазначеному раунді інвестування взяли участь кіберспортивний медіахолдинг WePlay Esports, венчурний фонд QP Digital та інвестори з Кремнієвої долини.

Organization.GG - платформа, яка надає стримерам можливість взаємодіяти з фанатами під час стримів. Платформа була запущена у грудні 2020 року, за шість тижнів роботи на ній зареєструвалися понад 5 тис. фанатів і 50 провідних стримерів.

"Цей раунд дасть змогу нам додати нові формати взаємодії стримерів зі своїми фанами, які нараз переважно обмежені чатом на Twitch. Ми стрімко набираємо популярність у Європі і плануємо до кінця року вийти ще й на північноамериканський ринок", - наведено у повідомленні слова CЕO Organization.GG Дмитра Охрімчука.

За словами СТО Organization.GG Дениса Куриленка, у найближчому майбутньому компанія планує додати підтримку нових ігор, таких як Call of Duty, League of Legend і Valorant.

Organization.GG також створює нові можливості для рекламних агентств шляхом брендування турнірів і окремих матчів, зазначається у прес-релізі.

"Для брендів це можливість достукатися до представників покоління Z через формат, аналогів якому немає на ринку. Така співпраця також може бути частиною пакета інтеграції за участю інвесторів компанії", - пояснюється у повідомленні.

За словами керуючого партнера WePlay Esports Олега Крота, аудиторія трансляцій ігор протягом останнього десятиліття неухильно зростає.

"На сьогодні у будь-який момент часу за ігровими трансляціями стежать одночасно мільйони людей, і більшість з них були б раді отримати можливість зіграти або особисто поспілкуватися зі стримером. Organization.GG - міст між такими стримерами та їхніми фанатами", - наголошує він.

За словами CEO та керуючого партнера QPDigital Дениса Вальвачова, платформа матиме велику популярність серед кіберспортсменів, стримерів і фанатів.

"Ми сподіваємося, що наша фінансова допомога і експертиза дадуть змогу платформі вийти на якісно новий рівень", - зазначив він.

Венчурний фонд QPDigital розміром у $100 млн розпочав роботу наприкінці 2020 року і є проектом інвестиційної компанії Quarter Partners.

Фонд спеціалізується на ранніх раундах інвестицій: від pre-seed до раунду А. Середній чек - $500 тис. У портфелі у фонду вже шість угод на загальну суму в $3 млн, серед проектів - Watched, WareTeka, ABM Cloud, Doc.UA

Фонд Quarter Partners інвестує у бізнеси з високим потенціалом зростання для їх розвитку та подальшого продажу стратегічним інвесторам. Засновником фонду є український інвестор Андрій Іванов. Quarter Partners здійснив операції із залучення акціонерного капіталу та продажу бізнесів стратегічним інвесторам на загальну суму понад $5 млрд.

WePlay Esports - кіберспортивний медіахолдинг з ключовими підрозділами в США, Китаї та Україні. Холдинг організовує киберспортівні турніри і заходи, в 2020 році завершив будівництво арени WePlay Esports Arena Kyiv в сьомому павільйоні Експоцентру України (ВДНГ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА