12:30 17.12.2020

Голова Укравтодору Кубраков підбив підсумки "Великого будівництва" доріг на Львівщині

2 хв читати

 

Львівська служба автомобільних доріг змогла реалізувати заплановані на цей рік проєкти, у тому числі й міжнародні. Про це заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков на заході, присвяченому результатам реалізації президентської програми "Велике будівництво" у Львівській області.

За його словами, в цьому році дорожникам вдалося покращити темпи та збільшити масштаби оновлення інфраструктури в регіоні, використовуючи вже існуючу основу.

"Якщо говорити про інші регіони, було трохи важче, тому що деякі служби майже з нуля створювались у цьому році, і побудувати якісь серйозні речі, якісь ділянки по 120 км було трохи важче, ніж у вас", - відмітив Кубраков.

Протягом цього року на Львівщині було відремонтовано та побудовано 278,2 км доріг, з них з них 256,4 км у верхньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття на об’єктах реконструкції, капітального ремонту, поточного середнього ремонту та поточного дрібного ремонту. 

Серед багатьох досягнень львівських дорожників – ремонт ключових трас, що ведуть зокрема до туристичних об’єктів. Траса Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, а також дві ділянки загальною довжиною майже 40 км автомобільної дороги Т-14-02 Східниця – Пісочна були повністю відремонтовані. Це допомогло створити цільний маршрут від Львова до курортів Трускавець та Східниця.

Крім цього, був завершений ремонт автомобільних доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород від Ставчан до Самбора та М-06 Київ – Чоп на відрізку м. Сколе – с. Козьова, траси Н-09 Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів поблизу населених пунктів Давидів та Нові Стрілища.

Реалізуються також і міжнародні проєкти. Завдяки кредитам та грантам Євросоюзу, завершується ремонт прикордонної дороги О141003 Мостиська – Краковець, протяжністю 19,1 км, а також 20-кілометрової траси Т-14-20 Яворів – Грушів.

А в наступному році почнеться будівництво об'їзної дороги навколо Львова. Як заявив глава Укравтодору, угода про будівництво Північного обходу має бути підписана вже до кінця тижня.

"Сподіваюся, що в наступному році почнуться тендерні процедури і практичні дії безпосередньо на об'єкті. Ймовірно, це буде вже третій квартал, але нарешті це станеться!", - повідомив Кубраков під час заходу.

Нагадаємо, раніше радник Президента Олег Устенко заявив, що "Велике будівництво" врятувало Україну від економічної кризи, спричиненої пандемією.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Де Кроо сподівається, що 14 пакет санкцій для РФ буде ухвалено до кінця головування Бельгії в ЄС

Найближчими днями в більшості областей України дощитиме - Укргідрометцентр

Вишнівецький палац у Тернопільській області повернули у власність держави - Мінкультури

Швеція затвердила пакет допомоги для української енергетики на $61,6 млн - МЗС

Глави Міноборони ЄС обговорять можливість скасування заборони для України на застосування західної зброї по території РФ - Боррель

Зеленський закликав партнерів дати дозвіл Україні відбивати російські атаки західною зброєю по території РФ

Зеленський: Відсутність Байдена на Саміті миру - це "не дуже сильне рішення, якому Путін буде аплодувати особисто. Причому стоячи"

Зеленський у Брюсселі телефоном обговорив із Мішелем підготовку Саміту миру

Прем'єр-міністр Бельгії Де Кроо про допомогу Україні: Робити треба більше, швидше і краще

Прем'єр Бельгії про майбутні поставки F-16 Україні: ЗСУ можуть їх використовувати на українській території

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА