09:54 17.09.2019

Ремонт траси Дніпро - Кривий Ріг поновлено, на нього виділено 400 млн грн - Юрій Голик

1 хв читати

Розпочато ремонт траси траси Дніпро - Кривий Ріг, про яку "Укравтодор" хронічно забував "тривалий час", не дивлячись на те, що навколо неї проживає 2 млн людей. Про це повідомляє "Hubs" з посиланням на керівника програми "Регіональний розвиток" Українського інституту майбутнього, радник колишнього голови Дніпропетровської ОДА Юрія Голика.

"Було виділено 400 млн на Дніпро - Кривий Ріг. Роботи на цій трасі відновлено. Зараз покажемо за скільки днів 400 мільйонів можна перетворити в якісне дорожнє покриття", - написав Голик.

Голик також зазначив, що в пріоритеті на 2020 рік траса Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв.

Раніше в інтерв'ю Юрій Голик розповів, що в Офісі Президента пройшли наради, присвячені покращенню якості доріг. за участю глави Офісу Президента, його заступників, "Укравтодору", Мінфіну, Антимонопольного комітету, "Укртрансбезпекі" і Мінінфраструктури. "В Офісі Президента безпосередньо дізнаються думки експертів. Після декількох виїздів Президента в регіони спливло кілька проблемних доріг - Кропивницький-Миколаїв, яку роблять-роблять, все ніяк не дороблять. Більше, ніж ми в Дніпропетровській ОДА, за 4 роки доріг не побудував ніхто в країні. Тому мене включили в робочу групу з будівництва дороги Запоріжжя-Маріуполь", - повідомив він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА