11:41 06.10.2018

Поліція затримала трьох чоловіків, які влаштували бійку і поранили охоронців кафе в Києві

2 хв читати
Поліція затримала трьох чоловіків, які влаштували бійку і поранили охоронців кафе в Києві

У Києві в кафе на вул. М.Гришка в ніч на суботу троє чоловіків спровокували бійку і поранили з вогнепальної зброї двох охоронців, які намагалися вгамувати правопорушників.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції м.Києва на сторінці в соцмережі "Фейсбук", повідомлення про подію надійшло до чергової частини Дарницького управління поліції о 4:25. На виклик одразу прибули патрульні поліцейські та виїхала слідчо-оперативна група.

"Під час спілкування зі свідками з'ясувалося, що конфлікт почали троє нетверезих чоловіків. Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один із них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. Унаслідок двоє охоронців дістали поранення в ногу і руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", – цитує прес-служба начальника Дарницького управління поліції Сергія Чернишова.

За його словами, одного з правопорушників затримали на місці злочину, ще двох – поліцейські виявили неподалік.

"Трьох зловмисників доставили для проведення слідчих дій. Чоловіка, що стріляв в охоронців вже затримали. Поліцейські вилучили стріляні гільзи та зброю, з якої, ймовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу", – зазначив правоохоронець.

Слідчі провели ретельний огляд місця події, поспілкувалися зі свідками і очевидцями, а потім почали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене правопорушення загрожує до семи років позбавлення волі.

Про інформації ЗМІ, стрільба сталася в закладі L'kafa Cafe на вул. М.Гришка, 8В у столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові сильна пожежа на підприємстві через ворожий удар - мер

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, є постраждалі - Синєгубов

Помічника Джемілєва затримано в аеропорту Кишинева - Чубаров

Розпочато кримінальне провадження за фактом перешкоджання доступу держави до стратегічної інформації про проєктування АЕС – Міненерго

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА