13:24 22.12.2017

Роль Джеймса Бонда бодай раз слід виконати жінці, вважає Тереза Мей

1 хв читати
Роль Джеймса Бонда бодай раз слід виконати жінці, вважає Тереза Мей

 Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила журналістам, що, на її думку, роль агента британської розвідки Джеймса Бонда колись у майбутньому повинна дістатися актрисі.

Британське видання "Гардіан" зазначає, що Т.Мей висловила таку думку, коли говорила про бажання подивитися на Різдво нові серії "Доктора Хто", де головну роль вперше виконує жінка - британська актриса Джоді Уіттакер.

"На мою думку, це великий крок для розширення впливу жінок - те, що буде жіночий Доктор (головний персонаж серіалу - ІФ). І коли-небудь потрібно з'явитися і жіночому Джеймсу Бонду", - сказала прем'єр.

Т.Мей не стала висловлювати думку про те, кого б вона вважала за краще бачити в ролі Джеймса Бонда після актора Деніела Крейга. Однак вона згадала про те, що у Великій Британії обговорюють кандидатуру Джеймса Нортона, який зіграв роль Андрія Болконського в екранізації 2016 року роману-епопеї Льва Толстого "Війна і мир".

Останній фільм про агента 007, "Спектр", вийшов у прокат восени 2015 року та зібрав понад $880 млн. Прем'єра наступної картини запланована на листопад 2019 року. Очікується, що цього персонажа знову зіграє актор Д.Крейг, який взяв участь у чотирьох останніх фільмах франшизи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА