18:10 14.09.2017

Власник "ОККО" розпочав будівництво курорту в Славському

2 хв читати
Власник "ОККО" розпочав будівництво курорту в Славському

Власник ПАТ "Концерн "Галнафтогаз" (Київ), що розвиває мережу АЗС "ОККО", Віталій Антонов починає будівництво цілорічного гірськолижного курорту в селі Славське (Львівська обл.), повідомляє Mind.ua.

"З 1 січня цього року в Славському зареєструвався великий платник податків – компанія "ОККО-Рітейл". Вони платять до бюджету Сколівського району близько 3,2 млн грн щомісяця. У планах інвестора - будівництво інфраструктури і комплексу для відпочинку, створення літньо-зимового курорту", - розповів виданню депутат Сколівської райради Михайло Лучинець.

Параметри проекту, як і обсяг інвестицій, в OKKO Group наразі не розкривають.

"У нас є майстер-план від австрійської компанії-проектанта. Зараз його аналізуємо і уточнюємо. Поки що проект перебуває лише на етапі feasibility study", - йдеться у відповіді прес-служби компанії OKKO Group на запит Mind.

За даними видання, компанія вже отримала ділянки в межах гірського масиву в оренду на 30 років (у районі Нижньої і Верхньої Рожанки). У 2019 заплановано здачу першої черги об'єкта.

"Згідно з попереднім ТЕО, заплановано близько 75 км лижних трас, а орієнтовна сума інвестицій - EUR500 млн. Але, зрозуміло, поетапно. Адже "Буковель" будували не один рік і він досі розширюється", - процитовано слова екс-глави Сколівської РДА Ігоря Свистуну .

Натомість в ОККО зазначають, що не мають наміру самі забезпечити всю суму інвестицій.

"Ми розраховуємо на прихід співінвесторів у цей проект. За попередніми оцінками, термін його реалізації становитиме три роки від початку будівництва. Зрозуміло, що воно буде неможливо без співпраці з місцевою владою та використання об'єктів місцевого ЖКГ. Водночас поява в Славському нового сучасного центру відпочинку позитивно позначиться на електро-, водопостачанні, допоможе створити нові робочі місця", - повідомили виданню в прес-службі.

ПАТ "Концерн Галнафтогаз" у 2016 році збільшив чистий прибуток у 4,1 рази - до 316,72 млн грн, а його виторг скоротився на 23,5% - до 4 млрд 168,71 млн грн.

"Концерн "Галнафтогаз" управляє однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. Станом на кінець 2016 року до неї входили 404 АЗС під брендом "ОККО".

Мажоритарним акціонером компанії є В.Антонов. Серед міноритарних акціонерів - Європейський банк реконструкції та розвитку.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА