15:52 19.10.2016

Влада Донецької області розраховує на монтаж щогли телевежі на горі Карачун у четвер

1 хв читати
Влада Донецької області розраховує на монтаж щогли телевежі на горі Карачун у четвер

Монтаж щогли телевежі на горі Карачун в Донецькій області може бути здійснений вже в четвер, 20 жовтня, заявляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Оглянув реальний стан справ з телевежею на Карачуні. Сьогодні доварюють елементи щогли. Завтра, якщо буде сприятлива погода, почнуть піднімати вгору", - написав П. Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

За його словами, після цього щоглу потрібно буде закріпити, також закріпити відтяжки, після чого розпочати установки передавального обладнання. "Передусім буде інстальований передавач Першого Національного (телеканалу – ІФ)", - написав П. Жебрівський.

Як повідомлялося, 5 липня президент України Петро Порошенко дав відповідним структурам два місяці на відновлення телевізійної вишки на г. Карачун.

Наприкінці липня громадське об'єднання "Інформаційний майдан" зверталося з листом до П. Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, міністра інформполітики Юрія Стеця та П. Жебрівського з проханням розібратися в ситуації з саботажем відновлення телевежі. Згідно з листом до влади, активісти просять втрутитися в ситуацію, доручити Кабміну забезпечити встановлення вишки не нижче 250 м, що дозволить отримувати сигнал українського телебачення на тимчасово непідконтрольних Україні територіях, а винних у саботажі будівництва притягнути до відповідальності.

12 жовтня Ю. Стець анонсував відновлення роботи телевежі на г. Карачун поточного тижня і пригрозив звільненнями у разі порушення строків проведення відновлювальних робіт.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА