13:40 29.03.2016

Відповідальною за програш демсил на виборах мера Кривого Рогу є "Самопоміч"

1 хв читати
Відповідальною за програш демсил на виборах мера Кривого Рогу є "Самопоміч"

Народний депутат України (фракція "Блок Петра Порошенкоа") Ірина Геращенко поклала відповідальність за програш демократичних сил на виборах мера Кривого Рогу на партію "Самопоміч", оскільки та висунула кандидатом людини без шансів на перемогу.

Як повідомляє прес-служба партії БПП "Солідарність", І. Геращенко у вівторок зазначила, що зараз деякі представники "Самопомочі" говорять про масовий підкуп мешканців Кривого Рогу командою нинішнього мера Юрія Вілкула.

Вона наголосила, що "Самопоміч" не дозволила висунути єдиного кандидата від демократичних сил на посаду мера. "Ви самі профукали місто "регіоналам" і це повністю ваша відповідальність", - вважає депутат.

І. Геращенко додала, що іншим політичним силам тепер доводиться вибачатися перед жителями Кривого Рогу за заяви, що їх підкупили.

Як повідомлялося, Криворізька міська виборча комісія затвердила протокол про остаточні результати позачергових виборів міського голови Кривого Рогу, що відбулися 27 березня, за підсумками яких найбільшу кількість голосів отримав чинний мер Ю. Вілкул. При цьому кандидат від партії "Самопоміч" Семен Семенченко набрав 10,92%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА