15:07 12.11.2015

"Білавіа" відкриває третій рейс із Мінська до Києва, на черзі Харків

1 хв читати
"Білавіа" відкриває третій рейс із Мінська до Києва, на черзі Харків

Білоруська авіакомпанія "Білавіа" в четвер з метою нарощування транзитного потенціалу вводить третій рейс за маршрутом Мінськ-Київ-Мінськ, повідомили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Захід" у прес-службі авіаперевізника.

Новий рейс вирушатиме з Національного аеропорту "Мінськ" у Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни). Раніше літаки "Білавіа" літали тільки до Київського аеропорту "Бориспіль".

Новий рейс буде щоденним, час у дорозі - одна година. Виліт із Мінська о 23:05, з Києва - о 5:15 за місцевим часом.

"Ранній виліт рейсу з Києва і прибуття в Мінськ дасть змогу пасажирам, передусім діловим людям, раціонально спланувати час перебування у Білорусі: встигнути вирішити всі справи і повернутися додому. Крім того, розклад польотів "Білавіа" допоможе транзитним пасажирам продовжити подорож майже всією нашею маршрутною мережею", - прокоментував уведення нового рейсу генеральний директор ВАТ "Авіакомпанія "Білавіа" Анатолій Гусаров.

Раніше повідомлялося, що "Білавіа" 17 грудня планує відкрити регулярний рейс у Харків. Передбачається, що він буде денним і щоденним. 25 жовтня білоруська компанія почала регулярні авіаперевезення за маршрутом Мінськ-Одеса-Мінськ.

"Білавіа" прискорила підготовчу роботу з відкриття нових рейсів в українському напрямку після отримання інформації про припинення з 25 жовтня авіасполучення між Росією та Україною. Пізніше представники управління цивільної авіації Білорусі повідомили, що розглядається питання розширення маршрутної мережі в українському напрямку. Це стосується, зокрема, польотів у Харків і Запоріжжя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА