18:53 09.04.2015

Кабмін дозволив ДСНС перевіряти стратегічні та об'єкти підвищеної небезпеки у квітні-червні 2015 року

1 хв читати

Кабінет Міністрів України дозволив Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) здійснювати протягом квітня-червня планові перевірки стану пожежної та техногенної безпеки на підприємствах, в установах і організаціях, у власності або користуванні яких перебувають об'єкти підвищеної небезпеки.

Відповідне рішення закріплено розпорядженням Кабміну №317-р від 28 січня 2015 року.

Крім того, дозволено проводити перевірки на об'єктах, включених до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави. Це затверджено постановою №83 Кабінету Міністрів України від 4 березня 2015 року.

Таке рішення ухвалено відповідно до пункту 8 розділу III "Прикінцеві положення" закону України від 28 грудня 2014 р. №76-VIII "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України", а також з урахуванням положень закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції".

Як повідомлялося, згідно з чинним законодавством, заборона на перевірки малого бізнесу становить до двох років, для всіх суб'єктів господарської діяльності - до першої половини 2015 року.

Як повідомлялося наприкінці грудня 2014 року з посиланням на А.Яценюка, влада України ухвалила рішення продовжити мораторій на перевірки бізнесу в державі органами перевірки і контролю ще на півроку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА