15:57 31.10.2013

Новопризначений голова Львівської ОДА Сало зуміє навести лад у регіоні, вважає депутат Герман

2 хв читати
Новопризначений голова Львівської ОДА Сало зуміє навести лад у регіоні, вважає депутат Герман

Новий голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало зуміє зробити те, що не вдалося його попередникам, - забезпечити необхідні умови для якісно нового рівня розвитку регіону, вважає народний депутат України (фракція Партії регіонів) Ганна Герман.

"Я думаю, що призначення Олега Сала головою Львівської обласної державної адміністрації - одне з найвдаліших кадрових рішень, що лише можна було зробити на Львівщині. Він сам родом з Львівщини, дуже добре знає регіон, є надзвичайно компетентним і жорстким керівником. Це та людина, який зможе навести лад на Львівщині", - цитує Г.Герман прес-служба Партії регіонів.

За її словами, попередники О.Сала на посаді голови Львівської ОДА були компетентними, проте регіон потребує "твердої руки".

"У нас не було доброї історії голів обласних держадміністрацій на Львівщині. Усі його попередники загалом були гарними і компетентними людьми. Але у Львові потрібна тверда рука. Львівщиною має керувати людина, яка знає і любить регіон, працює чітко, не даючи слабинки", - висловила думку парламентарій.

Вона зазначила, що рішення про призначення О.Сала визрівало вже досить давно. "Ця ідея виникала з того часу, як Віктор Янукович обійняв посаду президента. І це рішення очікувало свого часу. І нинішня осінь - найкращий час для того, щоб його втілити. Я переконана, що Олег Сало витягне львівський регіон з того занепаду, в якому він перебував в останні роки, тобто зробить те , що не вдалося зробити його попередникам", - резюмувала Г.Герман.

Як повідомлялося, у четвер президент України Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука і призначив на цю посаду О.Сала.

О.Сало очолював обласне управління МВС у Львівській області в 2004 році, і під час "помаранчевої" революції його було обвинувачено в численних зловживаннях владою. Генпрокуратура порушила проти нього кримінальні справи за порушення виборчого законодавства і зловживання службовим становищем, і його було оголошено в міжнародний розшук.

Пізніше кримінальні справи стосовно О.Сала були закриті "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

У 2010 році він очолював управління МВС у Рівненській області, потім обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС. У 2012 році О.Сало був призначений начальником управління МВС України в Івано-Франківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА