17:03 09.04.2013

Дівчину, що кинула в регіонала Колесніченка пакети з брудом, доправили в міліцейський відділ

1 хв читати
Дівчину, що кинула в регіонала Колесніченка пакети з брудом, доправили в міліцейський відділ

24-річну дівчину, що кинула під час прес-конференції декілька пакетів із брудом у народного депутата України (фракція Партії регіонів) Вадима Колесніченка, доставили у відділення міліції Шевченківського РУ ГУМВС України в м. Києві для опитування.

Як повідомили у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві у вівторок, окрім дівчини до відділу також запрошено свідків події. Інформацію за цим фактом внесено до журналу єдиного обліку.

"Надалі буде ухвалено процесуальне рішення згідно з чинним законодавством," - наголосили у відомстві.

Як повідомлялося, в народного депутата від Партії регіонів В.Колесніченка кинули фекаліями в Києві у вівторок на прес-конференції, присвяченій проблемі використання мов під час створення біометричних паспортів.

Під час прес-конференції до зали зайшла дівчина, яка кинула в народного депутата два пакети, що містять екскременти. При цьому вона вигукнула фразу: "Бандити перейшли вже всі межі!".

В.Колесніченко ухилився від кинутих у нього пакетів; один із них розірвався на стіні за його спиною. Народний депутат назвав дівчину "хворою". Кинувши пакети, дівчина вибігла із зали, її затримала охорона. Потім співробітники ЗМІ викликали міліцію, щоб зафіксувати факт псування майна.

Дівчина повідомила журналістам, що її звуть Єлизаветою, і вона є активісткою Коаліції учасників помаранчевої революції (КУПР).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА