12:05 09.01.2013

Десятки туристiв iз Росiї не можуть вилетiти з Будапешта через скасування рейсiв "АероСвiту"

1 хв читати

Кiлька десяткiв росiйських туристiв не можуть вилетiти стикувальними рейсами української авiакомпанiї "АероСвiт" через Київ iз Будапешта до Москви, повiдомили порталу "Iнтерфакс-Туризм" у Росiйському союзi турiндустрiї (РСТ) у середу.

Як пояснила прес-секретар РСТ Iрина Тюрiна, в одного з росiйських туроператорiв на новорiчнi свята були запланованi двi туристичнi програми на базi рейсiв "АероСвiту" до Будапешта.

"Перша програма на 29 грудня - 5 сiчня вiдбулася без будь-яких проблем, друга, iз заїздом 2 сiчня, розпочалася також нормально. Зворотнi вильоти 5 i 6 сiчня вiдбувались у звичайному порядку, а 7 сiчня ввечерi виникли складнощi. 8 сiчня ми змогли вiдправити додому 12 людей - рейсами iнших авiакомпанiй i поїздом", - розповiв РСТ представник туркомпанiї.

За його словами, в готелях Будапешта залишаються ще 35 клiєнтiв туроператора, яких компанiя планує вiдправити додому своїм коштом найближчими днями.

8 сiчня через скасування рейсiв "АероСвiту" з Тель-Авiва не змогли вилетiти близько 30 росiян. Оскiльки вони були самостiйними туристами, то самотужки мусили вирiшувати питання про повернення на батькiвщину рейсами iнших авiакомпанiй.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО підтримали ініціативу Німеччини щодо забезпечення України засобами ППО

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА