11:52 04.01.2013

У Горлівці знайшли мертвою 10-річну дівчинку, зниклу напередодні

1 хв читати

Зниклу 2 січня в Горлівці Донецької області 10-річну дівчинку знайшли мертвою 3 січня, повідомляє прес-служба Донецької облпрокуратури у п'ятницю.

Наразі з’ясовано, що 2 січня невідомий забрав її з двору, де вона гралася з дітьми, після чого батько дівчинки звернувся із заявою про її зникнення до міліції. У пошуках дитини була задіяна оперативно-слідча група, на місце події виїжджало керівництво органів прокуратури та міліції області.

Через добу, 3 січня, в одному зі сміттєвих контейнерів міста було знайдено тіло дитини з множинними тілесними ушкодженнями в області шиї та статевих органів. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть дитини настала внаслідок асфіксії (задушення).

Злочин кваліфіковано як умисне вбивство і зґвалтування малолітньої, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу, що передбачає максимальну санкцію у вигляді довічного позбавлення волі.

Наразі органи міліції проводять розслідування, прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим слідством, хід якого перебуває на контролі прокурора області.

За даними облпрокуратури, загибла дівчинка була ученицею 4-го класу однієї із загальноосвітніх шкіл Горлівки, виховувалася в благополучній родині, жила в квартирі з батьком, мачухою, братом і двома бабусями.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА