16:42 20.01.2023

Ніякого скаму, а тільки перевірені сервіси

2 хв читати

Обмінник криптовалют

Останнім часом на криптовалютному ринку настало пожвавлення: біткоїн знову набирає обертів, перевищивши позначку в 20 000 доларів США вперше з моменту свого останнього максимуму в листопаді 2022 року. Незважаючи на триваючі негативні настрої, які змусили багатьох інвесторів хвилюватися, експерти вважають, що кілька факторів могли сприяти бичачим настроям на ринку цього року. Однак інвестори мають бути обережними і розуміти потенційні ризики, перш ніж вкладати гроші в криптовалюти через криптообмінник. Тому зберігання віртуальних цифрових активів у безпечному місці, наприклад, у криптогаманці, має вирішальне значення.

Криптовалютні афери, яких слід остерігатися

Хоча багато інвесторів справедливо вважають криптовалюти чудовим способом диверсифікувати свій інвестиційний портфель і потенційно отримати високий дохід, не менш важливо пам'ятати, що криптовалюти часто можуть бути дуже вразливими для шахрайства у сфері кібербезпеки.

Однією з найпоширеніших форм шахрайства з криптовалютами є "перетягування каната". У цьому типі шахрайства проєкт швидко завойовує інтерес завдяки маркетинговим хитрощам і залученню величезних інвестицій і раптово припиняє виведення коштів. Експерти кажуть, що в цьому випадку розробники зливають весь фонд, щоб збагатитися.

Інші види шахрайства включають фішинг, коли людей обманом змушують віддати свої закриті ключі або кодові фрази через підроблені вебсайти або електронні листи. Користуючись надійними сервісами обміну криптовалют, як Eezy.cash, користувач точно не зіткнеться з шахраями. Цей криптообмінник пропонує вигідний курс, за яким можна купити біткоїн в Києві і не тільки.

Афери з ICO, коли шахрайські компанії створюють фальшиві криптовалюти або проєкти блокчейн, щоб вкрасти кошти інвесторів. Афери з хмарним майнінгом, коли людям обіцяють високі доходи від інвестицій у криптовидобуток, але насправді ця операція є шахрайством.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА