12:43 05.01.2023

IDMedia – лідер з розміщення зовнішньої реклами в Україні! Список трофеїв поповнили три престижні нагороди

3 хв читати

У рекламному агентстві IDMedia широко представлені носії зовнішньої реклами по всій території України, для оренди доступні: білборди у Дніпрі, відеоборди в Києві, скроли в Одесі та ін. Окрім 100% покриття по всіх містах країни, клієнти завжди отримують весь спектр супутніх послуг, співробітництво з компанією приносить лише позитивні емоції.

Потрійна перемога!

Як правило, у січні та лютому провідні українські бізнес-рейтинги підбивають підсумки минулого року, складаючи список компаній-лідерів. Ці компанії повинні відповідати всім необхідним критеріям, показуючи протягом року свій професіоналізм та прагнення до високих стандартів якості, що в результаті має успішно позначитися на їхніх фінансових показниках. І цього року, вперше, компанія IDMedia була удостоєна одразу трьох нагород: “Лідер галузі”, “Вибір країни” та “Ukrainian business award”. Це велика гордість для нас, але найголовнішою нагородою для компанії, як і раніше, є довіра клієнтів.

Нагороду “Лідер галузі” ми отримуємо (і сподіваємось отримуватимемо і далі) з 2016 року. Ця премія започаткована Національним Бізнес Рейтингом і щорічно присуджується лідерам економічної сфери в Україні, виходячи зі статистичних даних. НБР проводить ретельне дослідження підприємців виходячи з незалежного аналізу своєї діяльності.

“Вибір країни” – премія, якою нагороджуються найкращі компанії України у всіх сферах діяльності. Вибір переможців визначається експертною комісією за унікальною авторською методикою, яка включає фінансові показники та реальну позицію компанії на ринку. Нагорода присвоюється лише одній компанії в кожній галузі та сегменті лише один раз на рік.

“Ukrainian business award” - щорічна премія, яка відзначає найуспішніші компанії у 4-х сегментах бізнесу та 99 видах діяльності на території України. Формування здорового бізнес-середовища, стимулювання чесної конкуренції та полегшення вибору для споживача – основні цілі UBA. Ця нагорода не лише підтверджує високий статус компанії, а й є гарантією якості для споживачів та підтвердженням довіри для партнерів.

Чому варто вибрати IDMedia для розміщення зовнішньої реклами?

Якщо десять років тому це питання ще можна було почути від нових клієнтів, то зараз у цьому питанні вже немає потреби, адже відповідь лежить на поверхні. Без докорів сумління ми визнаємо, що гідні всіх трьох престижних нагород, згаданих вище, оскільки репутація лідера у своїй сфері діяльності за нами закріплена вже давно.

Серед наших переваг:

• найбільше покриття на території України. Ви можете розмістити рекламу на бордах як у великих містах, так і у невеликих селищах, на основних трасах та об'їзних дорогах;

• найбільший вибір конструкцій для розміщення зовнішньої реклами: білборди, сітілайти, скроли, арки, брандмауери, відеоборди та нестандартні конструкції;

• ми надаємо клієнту повний супровід рекламної кампанії: розробка стратегії, підбір адресної програми, розумне створення макета, високоякісний друк постера, оперативна поклейка, фотозвіт та щомісячний моніторинг;

• найкращі ціни. Ми пропонуємо лояльну програму знижок для постійних клієнтів та спеціальні пропозиції для нових клієнтів, завдяки великому досвіду роботи та приятельським відносинам з партнерами в даній сфері. Це дозволяє зберігати конкурентоспроможні ціни на оренду конструкцій для розміщення зовнішньої реклами.

Вибирайте лише перевірені агенції для розміщення зовнішньої реклами і тоді успіх від співпраці вам буде гарантовано!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА