18:22 21.12.2022

"Razom з AMIC": Мережа АЗС АМІК Україна та благодійний фонд "Razom for Ukraine" об’єднали зусилля для доставки гуманітарних вантажів ЗСУ

3 хв читати
"Razom з AMIC": Мережа АЗС АМІК Україна та благодійний фонд "Razom for Ukraine" об’єднали зусилля для доставки гуманітарних вантажів ЗСУ

Австрійська мережа АЗС АМІС Energy передала 20 тис літрів пального благодійному фонду "Razom" для доставки засобів тактичної медицини та зв’язку українським захисникам і захисницям, а також гуманітарних вантажів у прифронтові населені пункти водіями фонду.

Компанія AMIC передала 20 паливних карток з грошовим лімітом в 50 тис грн кожна, що становить близько 20 тис літрів пального і в сумі складає 1 мільйон гривень. Картки дозволять водіям Razom отримати будь-яке пальне на кожній АЗС АМІК по всій Україні. Завдяки цьому гуманітарні вантаж і та необхідне обладнання будуть максимально оперативно доставлятися у деокуповані міста і села, а благодійний фонд зможе акумулювати більше коштів на інші потреби, не витрачаючи гроші на пальне.

В листопаді цього року АМІК Україна та Razom підписали меморандум про співпрацю і партнерство. Це стало початком спільного благодійного проєкту "Razom з AMIC". Передача AMIC пального стала першим етапом цього проєкту. AMIC та Razom планують співпрацювати далі по іншим пріоритетним напрямкам: забезпечення логістики гуманітарної допомоги, підтримка соціальних проектів та проведення спільних благодійних акцій.

Довідково:

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного та роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі та Україні зі штаб-квартирою у Відні. Станом на 2020 рік, AMIC Energy — п'ята за обсягами реалізації мережа в Україні, що займає 6,7 % українського паливного роздрібного ринку.

З 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, підприємство АМІК Україна не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, Територіальної оборони, ДСНС, Військовим адміністраціям та територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 000 літрів палива.

У вересні 2022 року підприємство АМІК Україна підписало благодійну угоду з 242 Окремим Батальйоном Територіальної Оборони ЗСУ, де служать співробітники компанії, для постачання військового спорядження та інших необхідних речей, і продовжує регулярно надавати допомогу іншим військовим підрозділам, реагуючи на їхні нагальні потреби.

Благодійний фонд "Razom for Ukraine" було створено молодими прогресивними українцями у США під час Революції Гідності в 2014 році щоб розкрити потенціал України за рахунок підтримки громадських проектів на Батьківщині. Але, як і більшість благодійників, після 24 лютого RAZOM змістили фокус на забезпечення потреб військових і цивільних в Україні. Сьогодні "Razom for Ukraine" гуртує навколо себе 150 тисяч донорів і волонтерів з усіх куточків планети, які працюють також на території України. За шість останніх місяців вони зібрали більше 2 млрд грн ($65 млн). Основна частина цих коштів йде на пряму підтримку ЗСУ, лікарень, МНС та Нацполіції технічними пристроями та тактичною медициною — від рацій, ретрансляторів, цивільних дронів та планшетів, до якісних персональних медичних аптечок та надсучасного медичного обладнання.

Також "Razom for Ukraine" займається евакуацією вразливих груп населення, надає гранти для інших організацій, опікується дітьми загиблих на фронті військових, відкриває по країні центри психологічної підтримки та вже розвіз по регіонам України понад 200 тонн лікарняного приладдя та медикаментів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА