18:20 19.07.2022

На Рівненській АЕС приховувалися десятки порушень з ініціативи екс-директора станції Павлишина

2 хв читати

Досвідчені атомники Рівненської АЕС відзначають, що на станції є багато порушень, які приховувалися колишнім керівництвом РАЕС. Не зважаючи на те, що місті-супутнику станції – Вараші розпочалася активна кампанія із «підтримки» екс-генерального директора станції Павла Павлишина, насправді ж ситуація там дуже далека від зразкової.

За словами Василя Журби, слюсаря РАЕС, навіть місцеві депутати висловилися про нібито великий внесок Павла Павлишина у забезпечення безпеки станції, покращення показників в колективі, на виробництві. «Це все -  міф. Насправді реальність набагато банальніша. На Рівненській АЕС є десятки порушень, і багато з них були приховані з ініціативи генерального директора», – говорить він.

Однак через «узурпацію влади» на РАЕС, жителі Вараша бояться сказати про своє ставлення до всього, що відбувається, оскільки на думку пана Журби,  їм доведеться «нести відповідальність» за сказане. 

Окремою проблемою є те, що у Вараші відбулося «зрощення» певних кримінальних елементів, які є у місті, колишньої адміністрації Рівненської АЕС та правоохоронних органів, які, до речі, після закінчення однієї кар’єри часто приходили на роботу до АЕС. «Відсторонення генерального директора – обґрунтоване, законне. Іншого шляху припинити це свавілля немає», – відзначає Василь Журба та закликає громадськість звернути увагу на всі події, що відбувалися на Рівненській АЕС.

Також він звернувся до керівництва НАЕК «Енергоатом» з проханням провести службове розслідування щодо фактів приховування порушень у роботі РАЕС.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА