18:43 06.10.2021

Андрій Прокопенко очолив Чернігівську обласну організацію партії “Українська стратегія Гройсмана”

2 хв читати

Андрій Прокопенко, голова Чернігівської ОДА в 2019-2020 роках, очолив Чернігівську обласну організацію партії “Українська Стратегія Гройсмана” та став Заступником голови Виконавчого комітету партії з регіонального розвитку.

Про це йдеться на офіційному сайті партії “Українська Стратегія Гройсмана”.

Вітаючи з обранням, Голова "Української Стратегії" Володимир Гройсман побажав Андрію Прокопенку наснаги і сил – разом йти до мети зміцнення і процвітання України в цілому і Чернігівської області зокрема.

Сам Прокопенко прокоментував своє обрання так:

"Все, що відбувається в нашій державі за останній рік, а особливо – за останні місяці, свідчить про одне – Україна заслуговує на краще. Україна має бути країною, де захищаються інтереси місцевого самоврядування. Україна має бути країною, де Прем’єр знає, що восени починається опалювальний сезон, і газ та вугілля закуповуються завчасно. Україна має бути країною, де розвивається економіка, а не посилюється тиск на бізнес.

Професійність влади – це те, що критично необхідно для розвитку України та добробуту кожного українця. Саме тому, приєднуюсь до команди Володимира Гройсмана . Я очолив Чернігівську обласну партійну організацію Українська стратегія Гройсмана - Чернігівщина, а також у якості Заступника з регіонального розвитку буду допомагати Голові Виконавчого Комітету Партії Олександра Саєнка готувати Партію до виборів.

Приєднуйтесь! Сьогодні як ніколи країна потребує системних змін. Слава Україні!"

Довідково: Андрій Прокопенко – підприємець, громадський діяч, довгий час опікується розвитком місцевого самоврядування та добре знає проблеми Чернігівщини. За час роботи на посаді очільника Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко вивів Чернігівську область на 9 місце в Україні за показниками соціально-економічного розвитку (рейтинг Мінрегіону). Також Чернігівщина неодноразово ставала лідером серед областей України, зокрема, за результатами проведення реформи децентралізації та темпами будівництва.

Андрій Прокопенко входив в трійку найкращих очільників обласних державних адміністрацій за результатами дослідження Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА