13:26 10.07.2020

В IT-компанії розповіли, скільки інтернет-магазинів українці відкрили за час карантину

2 хв читати

Українська платформа для створення інтернет-магазинів Shop-Express опублікувала звіт про результати роботи за період карантину, з середини березня до кінця травня 2020 року. Згідно зі статистикою сервісу, більше 2 000 українських підприємців скористалися сервісом для створення онлайн-магазинів.

Нагадаємо, 17 березня компанія Shop-Express у відповідь на пандемію COVID-19 відкрила безкоштовний доступ до створення та адміністрування онлайн-магазинів на платформі для українських бізнесів. Як повідомили в блозі компанії: «В умовах карантину дуже високий ризик краху бізнесу. В таких обставинах підприємцям як ніколи важливо вміти адаптуватися і змінюватися, щоб залишатися на плаву. А місія Shop-Express — допомагати їм досягати успіху за допомогою прямих продажів в інтернеті. Тому ми робимо крок назустріч і відкриваємо доступ до платформи, де кожен охочий може створити інтернет-магазин на базі нашого сервісу, наповнити його товарами, додати необхідні тексти і запустити з власним доменним ім'ям, а наші фахівці допоможуть розібратися з технічними питаннями».

За результатами роботи компанії Shop-Express за 2,5 місяці, завдяки «антикарантинній» пропозиції, на платформі був створений 1271 інтернет-магазин, а співробітниками компанії було прийнято та опрацьовано понад 8000 запитів по телефону, e-mail і в чат-підтримці.

Згідно з опитуванням, проведеним компанією, 92% підприємців, які створили онлайн-магазин на карантині, раніше не займалися інтернет-продажами.

Що стосується продуктів, які мають намір продавати на платформі, 25,5% користувачів зазначили, що створили інтернет-магазин для продажу одягу, взуття та аксесуарів, 15% — товарів для дому, 13,4% — дитячих товарів, а 7% — їжу.

У компанії також відзначили, що деякі з користувачів націлені вивести свій бізнес в інтернет, щоб «вижити під час карантину», або тому, що «через карантин змушені були закрити магазин і хочуть спробувати продавати через інтернет».

Платформа Shop-Express була запущена у 2017 році як інструмент для організації прямих продажів в інтернеті. За її допомогою можна створити інтернет-магазин з широким набором функцій, не вдаючись до послуг дорогих фахівців. Такі функції, як прийом платежів з карт Visa / Mastercard, інтеграція з маркетплейсами, агрегаторами цін, CRM-системами, службами доставки і багато інших вже реалізовані і їх не потрібно розробляти.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА