22:51 07.04.2022

Щонайменше двоє людей загинуло, вісім поранені внаслідок стрілянини в Тель-Авіві

1 хв читати
Щонайменше двоє людей загинуло, вісім поранені внаслідок стрілянини в Тель-Авіві

Щонайменше двоє людей загинуло і ще вісім дістали поранень унаслідок стрілянини в центрі Тель-Авіва ввечері в четвер, повідомляє Times of Israel.

За даними представників місцевого медичного центру, госпіталізовано вісьмох осіб, чотирьох з яких наразі оперують, їх доправили до лікарні у важкому стані. Ще двоє людей у стані середнього ступеня тяжкості, у ще двох менш тяжкі поранення, ніж в решти.

The Jerusalem Post пише, що поліція вважає, що тих, хто стріляв, було декілька. Наразі загони поліції та військові обшукують вулицю Дізенгоф, де сталася стрілянина, а також прилеглі райони. Не повідомляється, чи було ліквідовано нападників.

Також поліція закликає жителів міста, які опинилися на вулиці під час атаки, сховатися у сховищах, а тих, хто був удома, не виходити на вулицю, відійти від вікон та не виходити на балкон.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Беннет, міністр оборони Бенні Ганц, начальник Генштабу Армії оборони Авів Кохаві перебувають у військовому штабі Тель-Авіва.

Як повідомлялося, раніше у центрі Тель-Авіва сталася стрілянина. Нападники обрали для атаки вечір четверга, це кінець робочого тижня в Ізраїлі та час перед вихідними, багато жителів міста люблять провести цей вечір поза домом. На вулиці Дізенгоф, яка вважається головною та центральною вулицею Тель-Авіва, багато барів та ресторанів, стрілянина відбулася у кількох її частинах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА