10:07 21.03.2022

Верещук: На сьогодні погоджено 8 гуманітарних коридорів

2 хв читати
Верещук: На сьогодні погоджено 8 гуманітарних коридорів

Віцепрем'єр – міністр із реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що протягом понеділка в Україні працюватимуть вісім гуманітарних коридорів.

"Донецька область. Для евакуації людей із Маріуполя до м. Запоріжжя працюватимуть кілька маршрутів: Бердянськ – Запоріжжя (місце збору: спорткомплекс на вул. Мелітопольське шосе, 27), Мангуська громада – Запоріжжя (місце зборів: село Юрівка Мелекінської сільської ради, пансіонат "Зміна"), Микільське – Запоріжжя (місце збору: школа №2, вул. Паркова, 23). Автобуси о 8 ранку виїхали з Запоріжжя у зазначених напрямках", - сказала Верещук у відеозверненні в понеділок.

Вона зазначила, що в Бердянську здійснюється дозаправка приватних автомобілів жителів Маріуполя, яким вдалося залишити обложене російськими окупантами місто.

"Київська область. Із селища Велика Димерка у Бровари (місце зборів – Будинок сільради на вулиці Бобрицькій, 1), автобуси для евакуації будуть відправлені з Броварів. Із селища Ворзель до селища Білогородка (місце збору – на вулиці Садовій, 13), автобуси для евакуації будуть відправлені з селища Білогородка", - наголосила міністр.

Вона додала, що в регіоні також працюватимуть гуманітарні коридори з міста Буча до селища Білогородка (місце збору – вулиця Енергетиків, 12) та із села Козаровичі у м. Вишгороді (місце зборів – тренінговий центр ГУ Нацполіції).

Крім того, гумкоридори в понеділок працюватимуть у Луганській області: з міста Лисичанська до Бахмута (місце збору – будівля ДСНС на вулиці Сосюри, 324), з міста Сєвєродонецька до Бахмута (місце збору – будинок культури на вулиці Хіміків, 28), з міста Гірське в Бахмут (місце зборів – вул. Першотравнева, 42, будинок культури та вулиця Миру, 136).

"Автобуси для евакуації та гуманітарна допомога (за зазначеними маршрутами в Луганській області – ІФ) будуть відправлені з міста Бахмута", - підсумувала Верещук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія перемогла в "Євробаченні-2024", Україна посіла 3 місце

ШВЕЙЦАРІЯ ПЕРЕМОГЛА В "ЄВРОБАЧЕННІ-2024". УКРАЇНА ПОСІЛА 3 МІСЦЕ

Частина української делегації у фіналі "Євробачення-2024" одягнена у футболки "Free Azovstal Defenders"

До складу нацжюрі "Євробачення-2024" увійшли Alyosha, Горова, Коляденко, Томільченко і Нагорняк

Нацжурі України на "Євробаченні-2024" поставило найвищі бали Швейцарії, Ірландії та Швеції

ЦАХАЛ закликає евакуюватися жителів Гази, які залишилися в Рафасі, напередодні розширення військової операції

Польща зміцнює східний кордон через загрози гібридної війни з боку Білорусі

УЗ відключила підсвічування п'яти найбільших вокзалів країни для зменшення споживання електроенергії

Alyona Alyona & Jerry Heil зі сцени у фіналі "Євробачення-2024": Єдності для світу, мир і свободу для України

Вибух у Броварах стався під час затримання правопорушника, який кинув гранату в поліцейського - МВС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА