13:26 10.07.2021

Багатонаціональні навчання Sea Breeze-2021 завершені

1 хв читати
Багатонаціональні навчання Sea Breeze-2021 завершені

Багатонаціональні військові навчання Sea Breeze-2021, які почалися 28 червня, завершилися.

"Навчання Sea Breeze 2021 завершено! Всі покладені завдання виконані в повному обсязі", –наводить слова командувача Військово-Морських сил Збройних сил України Олексія Неїжпапи прес-служба ВМС ЗСУ в Facebook.

У свою чергу прес-служба навчань Sea Breeze в Twitter повідомила, що кораблі, які беруть участь у тренуваннях, повернулися до Одеси.

"Робота виконана відмінно!", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після офіційного завершення навчань кораблі вирушать до Болгарії.

Навчання Sea Breeze проходили з 28 червня до 10 липня в регіоні Чорного Моря. Україна та США спільно провели навчання за участю та підтримки 32 країн.

Раніше керівник навчань Sea Breeze-2021 від американської сторони капітан ВМС США Стюарт Бауман заявив, що рівень співпраці та інтеграції учасників багатонаціональних військових навчань Sea Breeze 2021 був найвищим.

Навчання Sea Breeze - багатонаціональні військові навчання, які проводяться на території України починаючи з 1997 року відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння і співробітництво в галузі оборони і військових відносин між Міністерствами оборони США і України від 1993 року. Організаторами навчань виступають України та США.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА