15:13 04.03.2021

ДФС звітує про закриття сайтів з продажу контрафактного алкоголю

1 хв читати
ДФС звітує про закриття сайтів з продажу контрафактного алкоголю

Голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник написав у середу, на своїй сторінці у Фейсбук про перші результати масштабної операції під назвою «Спирт», яку держорган проводить у рамках боротьби з тіньовим ринком алкоголю в країні.

«з 1 лютого фіскальна служба розпочала масштабну операцію «Спирт», яка має на меті ліквідувати тіньовий ринок алкогольної продукції. З початку операції встановлено 118 інтернет-ресурсів, на яких здійснювалась незаконна реалізація лікеро-горілчаної продукції. В ході проведення подальших заходів діяльність 74 з них припинено. В судах розглядаються 12 клопотань про заборону доступу до майже 100 сайтів та закритих груп в соціальних мережах», - написав голова служби.

Також очільник ДФС зазначив, що служба проводить заходи з встановлення та припинення діяльності суб’єктів господарювання, які неправомірними діями наносять фінансову шкоду країни.

У своєму повідомленні Мельник вказав, що окрім закритих інтернет-ресурсів, співробітники служби виявили та припинили діяльність 12 тіньових підприємств виготовлення контрафактного алкоголю. Вилучили 162 тонни спирту та 117 тонн лікеро-горілчаної продукції.

Вадим Мельник був призначений головою ДФС в грудні 2020 року на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА