13:06 21.03.2018

Барна: Ситуація навколо Савченко - це продовження гібридної війни проти України

2 хв читати
Барна: Ситуація навколо Савченко - це продовження гібридної війни проти України

Народний депутат України фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Олег Барна зазначає, що заяви позафракційного народного депутата Надії Савченко є прикладами російського впливу на українських політиків і є частиною гібридної війни, що ведеться РФ проти України, повідомляється на офіційному сайті партії БПП.

"Прикладом російського впливу на політиків є заяви Надії Савченко про відмову Україні в наданні летальної зброї, зняття санкцій з РФ, заяви про прямі переговори з ватажками ДНР/ЛНР. Вона також підтверджує слова Путіна (президент РФ Володимир Путін - ІФ) про громадянський конфлікт на Донбасі, а не агресіїю РФ ", - сказав О.Барна з трибуни парламенту в середу.

За його словами, Н.Савченко стала проектом ФСБ РФ.

"Ці всі факти - продовження гібридної війни проти України, починаючи з розвалу Помаранчевої революції в 2007 році, розвалу армії і завершуючи акціями, що відуваються під Верховною Радою за гроші Курченка (бізнесмен-втікач Сергій Курченко, що наразі переховується у РФ - ІФ). Нам вистачить гратися в політику, нам потрібно стати патріотами, тому що, за словами деяких псевдоактівістов, є прагнення затвердити панування "русского мира" в Україні ", - зазначив О.Барна.

Він також зауважи, що "ми не маємо права надавати юридичну оцінку діяльності Надії Савченко, тому що це компетенція правоохоронних органів і спецслужб, але ми можемо надати політичну оцінку її діяльності".

"Незалежно від політичної приналежності, у нас має бути одна мета - служіння українському народу. Я поважаю тих, хто захищав країну на Сході України, гідність на Майдані, всіх бойових побратимів, які воювали зі мною в Станиці Луганській і Широкиному. Вони є зразком громадянської позиції і гідності. Однак ветерани АТО теж мають бути законослухняними і усвідомлювати загрози, що постають перед Україною", - сказав О.Барна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА