21:04 30.08.2016

Українська сторона СЦКК передала ОБСЄ факти обстрілу бойовиками Красногорівки танковими бронебійними кумулятивними снарядами

1 хв читати

У ніч з неділі на понеділок незаконні збройні формування обстрілювали приватний сектор н. п. Красногорівка зі ствольної артилерії калібром 122 мм і танків, причому з танкової гармати вони стріляли 125-мм бронебійними кумулятивними боєприпасами, повідомляє українська сторона СЦКК.

"У приватному житловому секторі міста спостерігачі Спільного центру знайшли залишки від 125-мм бронебійних кумулятивних снарядів. Вони потрапили у двори на вулицях Ворошилова та Ломоносова... Серед мирних жителів постраждалих немає. Однак залишається незрозумілим, яку мету переслідували бойовики НЗФ ОРДО, використовуючи такі специфічні танкові боєприпаси, адже вони ефективні, переважно для боротьби з броньованими об'єктами, наприклад, танками", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook у вівторок ввечері.

В українській стороні СЦКК відзначили, що бойовики обстрілювали Красногорівку з боку Петровського району Донецька (район шахти Трудовська) і н. п. Старомихайлівка.

Окрім поцілення в житловий сектор Красногорівки військовослужбовці української сторони СЦКК зафіксували 7 влучень артилерійських боєприпасів у полі, яке належить сільськогосподарському підприємству "Красногорівське".

"Усі матеріали фіксації порушення режиму припинення вогню і застосування з боку НЗФ ОРДО озброєння, що заборонено мінськими угодами, передані представникам СММ ОБСЄ в Україні", - додали в українській стороні СЦКК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА