10:17 06.05.2015

Кабмін уточнив перелік населених пунктів Донбасу, що тимчасово не підконтрольні держвладі, і затвердив список пунктів на лінії зіткнення

2 хв читати

Український уряд затвердив два окремі переліки населених пунктів у Донецькій і Луганській областях - тимчасово не підконтрольних державній владі і тих, що розташовані на лінії зіткнення.

Це визначено розпорядженням Кабінету Міністрів №428-р від 5 травня, згідно з яким вносяться зміни до відповідного документа уряду, ухваленого в листопаді 2014 року.

Таким чином, оновлено список населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження. Зокрема, в Донецькій області - міста обласного значення Донецьк, Горлівка, Дебальцеве (окрім Світлодарська і смт Миронівський), Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросіївський, Старобешівський, Шахтарський райони, а також частково Артемівський, Волноваський, Мар’їнський, Новоазовський, Тельманівський і Ясинуватський райони. У Луганській - міста обласного значення Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ, Стаханов, а також Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський, Перевальський, Свердловський і Слов’яносербський райони.

Крім того, згідно з документом затверджено список населених пунктів, розміщених на лінії зіткнення (усі - в Донецькій області). Це, зокрема, міста обласного значення Авдіївка та Дзержинськ, населені пункти Світлодарськ, Миронівський, Сартана, Талаківка, Ломакине, низка населених пунктів в Артемівському, Волноваському, Мар’їнському та Ясинуватському районах.

Як повідомлялося, в листопаді Кабмін затвердив перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження. До того переліку увійшли 23 міста обласного значення, дев'ять районів повністю та один частково (на території Донецької та Луганської областей).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА