18:03 06.05.2014

Екс-головред "Корреспондента" планує 16 травня випустити перший номер тижневика "Новое время"

1 хв читати

Колишній головний редактор журналу "Корреспондент" Віталій Сич планує 16 травня 2014 року випустити перший номер нового щотижневого журналу "Новое время".

"У нашого нового журналу з'явилася назва та реєстрація ЗМІ - "Новое время". Тепер немає ніяких юридичних перешкод на шляху нашого першого номера. Перший номер ми плануємо здати вже у вівторок, у середу, 14 травня, відполірувати всі шорсткості, а в п'ятницю, 16 травня, він вже має бути у продажу", - написав В.Сич на своїй сторінці в мережі Facebook.

За його словами, половину колективу нового видання становитимуть екс-співробітники "Корреспондента", решта - екс-співробітники "Коммерсантъ-Украина" та "Форбс".

"Сайт буде запущено трохи пізніше, на початку червня, про нього повідомлю додатково", - написав В.Сич.

Раніше повідомлялося, що інвестором нового видання виступить співвласник інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала, який за словами В.Сича, пообіцяв не втручатися в редакційну політику.

"Він не хоче втручатися в редакційну частину, але хоче, щоб в Україні було якомога більше незалежних і впливових видань, політика яких не змінювалася б після кожних виборів і зміни влади. Ми жодним чином не пов'язані з жодним політиком, і вважаємо це важливим для такого роду видань", - наголошував раніше В.Сич.

Як повідомлялося, в листопаді минулого року В.Сич залишив видання "Корреспондент" після десяти років роботи.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА