10:36 29.12.2012

Костянтин Меладзе проходить в історії з ДТП як свідок, поки що він не на підписці про невиїзд - газета

2 хв читати
Костянтин Меладзе проходить в історії з ДТП як свідок, поки що він не на підписці про невиїзд - газета

Відомий український композитор і музичний продюсер Костянтин Меладзе, який був за кермом автомобіля, що збив на смерть під Києвом жінку, поки що проходить у цій справі як свідок, повідомляють у міліції.

"Він перебуває у статусі свідка. За новим КПК, доки немає доказів, що він винен, йому ніякий запобіжний захід не обирають. Якщо у слідчого з'являться докази провини, він звернеться до суду, щоб обрати йому запобіжний захід. Нині він виїзний", - розповів начальник центру зв’язків із громадськістю ГУ МВС України в Київській області Микола Жукович газеті "Сегодня".

У міліції також зазначають, що К.Меладзе надав свідчення та не відмовляється від того, що це він був за кермом. Він сам викликав "швидку" і міліцію.

Водночас у міліції спростовують чутки про те, що композитор був у машині не сам, а нібито поруч була екс-солістка групи "ВІА Гра" Єва Бушміна. "Він був за кермом, у машині нікого не було. Документи у нього в порядку, сам він нічого не заперечує. Алкотестер показав, що водій був тверезий, але будуть також результати аналізу крові", - наголосив М.Жукович.

Як повідомлялося, увечері 27 грудня в Київській області, рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля "Лексус" поблизу транспортної зупинки "П’ятихатки" здійснив наїзд на пішохода. 30-річна жінка загинула на місці події.

За кермом автомобіля був український композитор і музичний продюсер К.Меладзе, підтвердили в міліції Київської області.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА