16:51 04.03.2022

Кличко показав гуманітарний штаб і оборонні споруди Києва

1 хв читати
Кличко показав гуманітарний штаб і оборонні споруди Києва

ЗСУ, тероборона, поліція та інші силові структури готові захищати Київ. Про це повідомив лідер "УДАРу", мер столиці Віталій Кличко і показав оборонні споруди на околицях міста. Відео він оприлюднив на своїй сторінці.

"Київ укріплюється, щоб оборонятися  в разі атаки ворога. Сьогодні проїхався деякими блок-постами, зведеними для оборони міста. Бійці збройних сил, тероборона, поліція, інші силові структури готові і будуть захищати столицю - серце України", - сказав Кличко.

Він також відвідав логістичний центр гуманітарного штабу Києва і прозвітував про його роботу.

"Відвідав один з великих хабів - логістичних центрів, які формує гуманітарний штаб Києва.  Тут створюють резерв продуктів харчування, одягу, речей першої необхідності, гуманітарної допомоги.  Тотбто, все для забезпечення мешканців міста в умовах воєнного стану. І таких хабів ми створюємо кілька в столиці. Дякую за допомогу бізнесу, іноземним партнерам. Дякую волонтерам", - підсумував лідер "УДАРу".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА