11:00 31.01.2022

У "Союзі Лівих Сил" закликали українців заспокоїтися і не піддаватися паніці

2 хв читати

У "Союзі Лівих Сил" ("За новий соціалізм") закликали українців заспокоїтися і не піддаватися нагнітанню паніки. У партії впевнені: вторгнення військ Російської Федерації на територію України не буде, оскільки для такого розвитку подій немає умов – ані дипломатичних, ані політичних, ані економічних, ані морально-психологічних, ані військових. 

Про це повідомляється в офіційній заяві політичної партії "Союз Лівих Сил" ("За новий соціалізм").

Шановні співвітчизники. Важливо заспокоїмося. Інформаційний та інший шум породжують і розганяють лише США, Британія та їх сателіти наявними у них інструментами. Ні стара Європа, ні Китай, ні Азія, ні, тим більше, Росія не дотримуються “нападницьких” настроїв», – звертають увагу в «Союзі Лівих Сил» («За новий соціалізм»).

На переконання лідерів СЛС (ЗНС), сьогодні ми бачимо практичну реалізацію тієї ролі, яку відвели Україні США та їхні союзники — бути блок-постом на кордоні розділеної Європи.

Про відсутність реальних ознак вторгнення говорить сьогодні українська влада. І їхні слова зараз — це ретрансляція домовленостей тих, хто приймає рішення щодо України. У МЗС Росії заявили, що вважають неприйнятною навіть саму думку про війну між нашими державами. Те ж говорить і Президент Білорусі, коментує лідер СЛС (ЗНС) Максим Гольдарб.

«США та НАТО – з одного боку, і Росія – з другого, офіційно обмінялися вимогами, більше подібними на ультиматуми, але вступили в процес дипломатичного узгодження позицій. І вже зробили на цьому шляху деякі кроки», – наголосив політик.

Він упевнений, що все це може означати лише одне — війни між Росією та Україною не буде, повномасштабне вторгнення не планується. А паніка, що нагнітається, — лише спроба США, Британії, Польщі та балтійських країн відвернути увагу від власних проблем.

«Необхідно негайно припинити паніку та воєнну істерію. Це руйнує країну. Більше того, це – чудовий ґрунт для організації провокацій тими, хто зацікавлений у війні тут, на нашій землі. Справжній патріотизм має полягати не в істеричних заявах на користь зовнішніх сил, а в консолідації українського суспільства навколо ідеї справжньої незалежності та побудови сучасної соціальної держави», – резюмують представники СЛС (ЗНС).

<
РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

У Київраді планують заблокувати захист зелених зон

Кадрові та структурні зміни в українській владі. Що за ними?

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

В Україні різко зменшується чисельність вовків

Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії

Прес-конференція голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління арештованим майном

Ескулаб: 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА