16:35 29.03.2024

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

2 хв читати

Реклама

Продуктовий асортимент ТМ "Добродія" поповнився смачними кашами швидкого приготування. Про це розповів акціонер "Добродія Фудз" Шкрібляк Анатолій Васильович. Які смаки представлені на ринку й у чому переваги продукції – читайте далі у матеріалі. 

https://lh7-us.googleusercontent.com/De4wVZztTXFKgZh30GUGqeN6FMrbd-OT5MPfOKgLNyMZ5jxGppomvTJ5CRWb6DgTreBEJM8CdMoe_BttsIc8Bd9r9fmc9aq2ocox9DGCLKlcI-X7jI_b5Nh6CeykrabS49_BgThtI-I_CbQrt-pTfL4

Смачно, зручно та корисно: нові порційні каші від ТМ "Добродія"

Анатолій Шкрібляк повідомив, що віднедавна асортимент ТМ "Добродія" збагатився порційними кашами на основі гречаних пластівців вагою 60 грамів. З такого обʼєму споживач отримає понад 200 грамів готового до вживання продукту. Це відповідає порції повноцінного обіду для дорослої людини. Водночас зручне паковання дозволяє брати порційні каші на роботу, у подорож чи на відпочинок.

Наразі представлені пʼять смаків порційних каш: 

  • з сиром "Парменталь" та італійськими травами; 
  • зі смаком трюфеля й сиру; 
  • з куркою; 
  • з моцарелою; 
  • з молоком, яблуком і морквою.

"Каші на основі гречаних пластівців мають традиційний смак і корисні властивості", – зазначає Анатолій Шкрібляк і додає, що гречка здатна зменшити відчуття голоду надовго, оскільки вона досить ситна.

https://lh7-us.googleusercontent.com/XWtUfWwRYxhCf-9TMaJON3B7G2e6OGui_CaBXvYx1vNEE2ZiR5A0NXOtVfJ9X2vFMUkfFrfhubTFHLrOFj_QSZg8QUYKcSWzE1GHnFy_4Azv82v2umavY-90QybFvL09LuV55buupmao6xXJASDD3fc

До того ж гречка є однією з найпопулярніших каш серед українців. На основі якісної крупи "Добродія" виготовляє гречані пластівці, які швидко готуються, мають приємний смак і зберігають користь. Виготовлені за міжнародними стандартами каші на основі гречаних пластівців сприяють очищенню організму від токсинів і шлаків, а також допомагають нормалізувати процес метаболізму. Крім того, вони знижують ймовірність виникнення каменів у жовчному міхурі завдяки високому вмісту клітковини.

Продукція від ТМ "Добродія" містить лише натуральні інгредієнти без штучних домішок. Порційні каші створені за унікальною рецептурою, яка смакуватиме кожному. А ще це простий спосіб швидко приготувати здорову їжу для себе й близьких. Так, на приготування страви знадобиться лише 5 хвилин.

Як зазначає Анатолій Шкрібляк, порційні каші від ТМ "Добродія" зʼявляться на полицях магазинів і супермаркетів у першому кварталі 2024 року.

Нова продукція від "Добродії Фудз"

"Добродія Фудз" регулярно розширює свій асортимент якісною смачною продукцією й у такий спосіб збагачує український ринок новими позиціями. До слова, компанія нещодавно представила новий продукт – снеки YUMMOJI, про що розповів Анатолій Шкрібляк інтернет-виданню META.ua

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА