11:03 17.10.2022

Кленбутерол для бодібілдингу. На що дивитись при виборі кленбутеролу?

3 хв читати

Кленбутерол є лікарським препаратом, який використовується у медицині для лікування бронхіальної астми. Однак, на сьогоднішній день цей препарат дуже затребуваний у фітнесі та бодібілдингу, так як володіє жироспалюючим дією і часто використовується атлетами з метою схуднення. Багато спортсменів вважають за краще замовити Кленбутерол в період "сушіння". Цей препарат є адреноміметиком і не відноситься до анаболічних стероїдів. Фізіологічна дія на організм спортсмена здійснюється за рахунок збудження бета-2-адренорецепторів. Купити кленбутерол в Україні в аптеці без рецепта лікаря неможливо, тому найкраще зробити замовлення в інтернет-магазині з подальшою швидкою доставкою до будь-якого населеного пункту України.

Як діє Кленбутерол на організм спортсмена?

Кленбутерол почали використовувати у спорті з 1992 року. Препарат є бета-2-агоністом та діє в організмі у вигляді ефективного жироспалювача. Під час прийому даного препарату посилюється виділення адреналіну та норадреналіну, внаслідок чого відбувається спалювання жирових клітин. Кленбутерол блокує ліпопротеїнову ліпазу, за рахунок чого не накопичується жирова тканина. Діюча речовина посилює секрецію гормонів щитовидної залози. Додатковою перевагою та причиною того, чому багато спортсменів хочуть купити Кленбутерол в Одесі є те, що препарат має антикатаболічну дію та захищає м'язові тканини від руйнування. Цей ефект дуже корисний у період “сушіння”. За рахунок вищезгаданих складних біохімічних дій, Кленбутерол має помірну анаболічну активність. Даний ефект можна побачити у відгуках спортсменів про цей препарат.

Ефективність Кленбутеролу в бодібілдингу

Кленбутерол має такі ефекти:

  • спалює зайвий підшкірний жир;
  • робить рельєф тіла більш вираженим;
  • м'язи стають більш сухими, щільними та якісними;
  • підвищує силові характеристики;
  • атлет стає витривалішим;
  • збільшує температуру тіла;
  • знижує апетит;
  • покращує психоемоційний стан спортсмена;
  • робить атлета більш стресостійким;
  • захищає м'язи від руйнування.

Кленбутерол є найкращим жироспалювачем у бодібілдингу, оскільки має високу ефективність і фактично ніколи не проявляє побічних реакцій. Перед тим, як купити цей препарат, необхідно звернути увагу на той факт, що продукція повинна мати оригінальне походження. Купуючи Кленбутерол на сайті steroids-shop, ви можете бути впевнені в його ефективності та якості.

Як приймати Кленбутерол?

Кленбутерол чудово підходить для застосування чоловіками та жінками. Рекомендоване дозування для чоловіків становить 120-140 мкг на добу. Жінкам ця норма зменшена до 80-100 мкг на добу. Препарат слід приймати протягом двох тижнів. Далі в організмі виробляється звикання і ефективність прийому знижується у кілька разів. Тому необхідно робити перерву, яка становить 14 днів. Під час перерви рекомендується приймати кетотифен. Без прийому цього препарату перерва марна. Для підвищення ефективності прийому Кленбутеролу в період “сушіння” та з метою схуднення рекомендується приймати блокатори кортизолу, протеїну та ВСАА. Застосування кленбутеролу у спорті дуже поширене. Препарат чудово підходить як новачкам, так і професійним атлетам. Замовити в Одесі Кленбутерол можна у магазині Стероїд-шоп. Ціна на цей жироспалювач доступна, а відгуки препарат має виключно позитивні.

Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь з лікарем та ознайомтесь з інструкцією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА