14:00 14.08.2022

Способи продажу авто на сучасному авторинку

2 хв читати

На даний момент список варіантів, як продати авто, значно ширший, ніж це було можливо, років десять тому. Змінилася інфраструктура та комунікаційні можливості. Насамперед це стосується мережі інтернет: з'явилося безліч блогів, телеграм-канали, групи в соціальних мережах, сайти приватних оголошень. У той же час, продажі з ринкових майданчиків та оголошення в друкованих виданнях вже не такі актуальні, такими джерелами мало хто користується.

Крім приватного розміщення інформації та самостійного пошуку клієнтів, існує зовсім інший спосіб – це автовикуп у Києві чи будь-якому іншому місті України. Експерти з авторинку, які займаються аналітикою та дослідженням ринку, радять однозначно автовикуп, оскільки даний спосіб не тільки полегшує процедуру продажу автомобіля, але й у багатьох випадках буде вигіднішим, ніж усі інші спроби реалізації вживаної машини.

Поради щодо пошуку надійної компанії з автовикупу

Оскільки автовикуп стає все популярнішим, щороку реєструється все більше компаній, що пропонують цю послугу. Деякі організації працюють без ліцензій, що створює великі ризики для автовласників. Що робити, якщо власник автомобіля вперше зіткнувся з проблемою продажу авто, хоче це зробити швидко та максимально комфортно, але не має уявлення, як вибрати компанію:

1. На першому етапі достатньо продзвонити кілька варіантів та дізнатися про умови роботи. Якщо компанія працює відкрито, відразу обговорює всі деталі угоди, а співробітник без зобов'язань надасть безкоштовну консультацію, з такою організацією можна мати справу;

2. При укладанні угоди ліцензована компанія обов'язково дотримується  двостороннього підписання договору купівлі-продажу;

3. Досвідчені компанії виконують роботи в обумовлений термін, який не може бути тривалим, а також не укладають договори на виплати, виплата завжди одноразово та в повному обсязі.

Основні умови та переваги роботи з досвідченими та чесними компаніями

Надійні організації, які пропонують викуп авто у Києві чи іншому регіоні країни, обов'язково повинні мати свій сайт. На сайті можна не лише дізнатися про список послуг, та й уважно вивчити історію діяльності компанії. Від досвіду роботи організації багато залежить: логістика, швидкість роботи, територіальне охоплення та можливість роботи з проблемними авто. Бажано почитати відгуки про компанію на сторонніх інтернет-ресурсах. Зробити це можна за допомогою простого пошуку.

Сучасні досвідчені українські компанії пропонують додатковий сервіс:

1. Консультації з питань авторинку;

2. Безкоштовна оцінка ринкової вартості;

3. Оцінка та укладання угоди за адресою клієнта;

4. Допомога у оформленні документів;

5. Можливість змінити авто за послугою Trade-in.

Як один з прикладів хорошої компанії з автовикупу є "ShopAvto" https://shopavto.com/ua/vykup-avto-kiev/, яка має великий досвід більше 10 років, офіційний сайт і надає весь перерахований сервіс при роботі з власниками будь-яких моделей авто.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА