13:43 10.08.2022

Kinder Moda продовжує взувати дітей та їх мам

2 хв читати

Інтернет-магазин дитячого взуття Kinder Moda продовжує працювати в штатному режимі, пропонуючи хлопчикам і дівчаткам різного віку якісне і красиве взуття, з доставкою по країні, а також можливість обміну та повернення моделей, що не підійшли.

Основний акцент у каталозі робиться на продукції турецького бренду Woopy, що вже встиг зарекомендувати себе на українському ринку. Дитяче взуття в магазині Kinder Moda представлене в кількох популярних категоріях, включаючи трендові моделі для хлопчиків та дівчаток, кеди, кросівки, мокасини, а також моделі для найменших.

Дитяча, ортопедична, доросла

Окремо було відзначено ортопедичне взуття з жорсткими задниками та спеціальними устілками – таке взуття спроектовано особливим чином, щоб дбати про здоров'я дитячих стоп.

Крім того, на віртуальних прилавках інтернет-магазину є вибір дорослих моделей жіночого взуття, зокрема популярних цього літа босоніжок.

Представлене в каталозі взуття виготовляється переважно з натуральних матеріалів, що ідеально підходять для прогулянок, щоденної активності та занять спортом на уроках фізкультури.

Нагадуємо, що ознайомитись з асортиментом магазинів дитячого взуття можна і у наземних філіях. Адреси магазинів у Києві вказано на офіційному сайті компанії.

Розпродажі, незважаючи ні на що

Як зазначили представники магазину, дитяче взуття – це така категорія товарів, яка потрібна у будь-який, навіть найважчий час. Тому, незважаючи на економічні труднощі, магазин продовжує влаштовувати акції та розпродажі на широкий асортимент взуття, щоб його могли собі дозволити якнайбільше українських сімей.

Дізнатися докладніше про спеціальні пропозиції, а також знайти промокоди для отримання додаткових знижок ви можете в офіційному Instagram компанії: https://instagram.com/woopy.ua?igshid=YmMyMTA2M2Y.

Благодійна допомога

Паралельно магазин продовжує допомагати тим сім'ям, які постраждали від бойових дій і зараз просто не можуть дозволити собі зайві витрати.

Компанія вже передала на безоплатній основі понад 250 пар дитячого взуття у рамках цільової акції для постраждалих від війни. Такий крок з огляду на фінансові труднощі доводить, що магазин піклується про свою цільову аудиторію.

Слідкувати за новинами компаніями та проведеними акціями ви можете в офіційних групах магазину у соціальних мережах.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА