09:45 10.08.2022

Лідер спортивного екіпірування New Balance

2 хв читати

Поспішаємо повідомити, що інтернет-магазин New Balance відновив роботу, тому тепер у вас знову є можливість замовляти онлайн оригінальний асортимент від популярного бренду. Ми знаємо, що універсальний та практичний гардероб — це те, що завжди актуальне та у пріоритеті. Базові речі допомагають комбінувати луки між собою, а також залишаються у тренді кілька сезонів поспіль. Спортивний стиль став основою нашого повсякденного життя. Є кілька переваг, але в основі лежить комфорт та багатофункціональність. Ми дуже хочемо ближче познайомити вас із унікальною фешн-компанією, яка вміє диктувати правила як у моді, так і у спорті!

Історія заснування лейблу

Англієць Вільям Райлі у 1906 році емігрував до Сполучених Штатів Америки. Саме на континенті він заснував власне підприємство з виробництва ортопедичного взуття. Ще на початку свого шляху талановитий дизайнер та технолог став застосовувати свої знання у роботі. Успіх до автора прийшов дуже швидко. Його бізнес став швидко розширюватися.

Асортимент брендових лінійок

На офіційному сайті на вас чекає безліч моделей з незвичайного каталогу. Ви можете легко підібрати луки для активних тренувань у тренажерному залі, на свіжому повітрі або навіть вибрати кілька повсякденних аутфітів для прогулянок. Одяг від торгової марки New Balance дуже комфортний у використанні. Ще в інтернет-магазині ви можете придбати футболки, худі, шорти та багато іншого, що стане вашим фаворитом у новому сезоні. Варіанти кольорів настільки різноманітні, що ви будете у захваті від пропозицій у наявності. Зручні моделі підкреслять усі переваги фігури. Відчуйте впевненість у собі у стильному вбранні від Нью Беланс. До речі, у колекціях є куртки з непромокаючої тканини. Подібні конструкції відмінно підійдуть за частої зміни погоди. Всі деталі ідеальні: починаючи від кишень та закінчуючи застібками. І не забудьте про такий елемент, як капюшон, який є на більшості виробів.

Кросівки №1

Купити пару від NB — зробити вибір на користь високої якості та індивідуального смаку. Відомий дизайн та фактурний логотип очолюють міжнародну індустрію. Відомі спортсмени часто обирають корпорацію для своєї форми. Всі новинки оснащені сучасними технологіями та трендовими нововведеннями. Уважно вибирайте взуття, адже трейлові або бігові моделі призначені для активного проведення часу. Фокус на інноваційній підошві та вставках, які запобігають будь-яким пошкодженням. Звичайно ж, відповідне екіпірування варто підбирати для образу кежуал.

Бажаєте зробити замовлення?

Тоді ласкаво просимо до фірмового каталогу. Для оформлення замовлення вкажіть актуальні контактні дані та чекайте на оперативну та надійну доставку Новою Поштою.

Бережіть себе та насолоджуйтесь моментами!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА