09:43 08.08.2022

За кордон без ризиків: кому і навіщо варто оформити поліс туристичного страхування

2 хв читати

Сьогодні понад 5 млн українців виїхали за кордон у зв’язку з повномасштабним вторгненням на нашу країну з боку рф. Але, знаходячись у нібито безпечній країні, людина може захворіти, отримати травму, потрапити в ДТП тощо. Враховуючи, що медичні послуги в європейських країнах коштують досить дорого, то краще мати при собі поліс туристичного страхування. Застраховані особи мають право на надання медичної допомоги у межах страхової суми, яка зазвичай складає 30 тис. євро.

Як «працює» туристична страховка за кордоном

Суть такого виду страхової допомоги полягає в тому, що людині, яка захворіла, достатньо повідомити про проблему за телефонами гарячої лінії або зареєструвати страховий випадок у чат-боті Асистуючої компанії. Далі представник служби асистансу дізнається деталі обставин, розпитає про основні симптоми і візьме на себе питання виклику швидкої допомоги додому або запис на консультацію до найближчої клініки у зручний час. Платити за медичні послуги або придбання медикаментів у межах страхової суми застрахованій особі не доведеться.

Таким чином, туристичне страхування — це надійна підтримка наших співгромадян за кордоном у складний час.

Кому варто придбати туристичний страховий поліс

Такий страховий договір варто оформити тим людям, хто не хоче залишитися сам на сам з фінансовими проблемами, які можуть з’явитися у будь-якому місці і в будь-який час, якщо погіршиться стан здоров’я. Консультанти асистуючих компаній спілкуються зі своїми клієнтами рідною мовою, що дуже важливо у чужій країні, коли базових знань іноземної мови може не вистачити для того, щоб описати свої симптоми. Окрім того, безкоштовне европейське страхування не гарантує швидку допомогу.

Особливо потрібен поліс туристичного страхування для:

  • дітей;
  • людей поважного віку;
  • тих, хто поїхав на навчання або роботу;
  • вагітних жінок.

Також туристична страховка додасть впевненості тим людям, хто планує активно проводити своє дозвілля, займатися екстремальними видами спорту. Для таких випадків передбачені розширені програми страхової допомоги.

Де можна придбати туристичну страховку

Щоб гарантовано отримати страхові послуги, треба віддати перевагу надійним компаніям, які продовжують виконувати свої зобов’язання у сучасних умовах. Прикладом такої організації є страхова компанія «УНІКА», яка має надійні партнерські зв’язки з асистуючими компаніями по всьому світу, що гарантує якісну медичну підтримку практично у будь-якій країні.

Оформити поліс в СК «УНІКА» можна онлайн. Буквально за 10–15 хвилин після заповнення форми і здійснення оплати електронний примірник договору буде надіслано клієнту.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА