17:32 04.08.2022

Колекціонування в Україні

3 хв читати

Violity щодня зростає та розвивається завдяки вам! Сьогодні наш проект - це не просто платформа для купівлі та продажу, а справжнє ком'юніті однодумців, які мають пристрасть до мистецтва та колекціонування. Наш бренд - про кохання та відданість своїй справі навіть у найважчих умовах. Саме тому ми радіємо абсолютно кожному, хто стає частиною нашої великої віртуальної родини!

З чого все почалося?

На сьогоднішній день ресурс Violity – найбільша платформа для колекціонерів в Україні. Проте колись ми навіть уявити не могли, що все обернеться саме так. Цікавий факт, який багато кого дивує: спочатку сайт створювався як клуб любителів активного відпочинку. Через деякий час користувачі почали цікавитися предметами колекціонування та продавати ексклюзивні екземпляри. Таким чином, Violity перетворився на місце, що об'єднало поціновувачів речей з історією. Тут вони завжди можуть поділитися знаннями та досвідом, а головне – знайти цікаві знахідки для своїх колекцій.

Чому ми?

Потрапивши на Violity одного разу, ви захочете азлишитися з нами. І будете абсолютно праві! Адже крім величезної різноманітності справді унікальних товарів, користувачі знаходять у нас безліч корисної інформації для новачків і професіоналів, цікаві статті на актуальні теми та постійну підтримку. Ми завжди вам раді! Саме тому на нашому сайті на вас чекає:

  • 5,5 млн активних лотів зі зручною структурою розділів та підрозділів;
  • налагоджена система роботи модераторів, консультантів із колекціонування, технічної підтримки;
  • 142 тис. однодумців;
  • продумана система внутрішньої безпеки - наявність рейтингів, верифікації користувачів та суворих правил, що регламентують порядок взаємодії між контрагентами;
  • надійна робота серверного обладнання, що дозволяє витримувати великі навантаження на сайт із високою безпекою доменів та шифруванням даних;
  • автоматична реклама лотів, можливість користуватися послугами рекламної агенції від Віоліті ADadency;
  • можливість вести особистий профіль та отримувати поради від професіоналів.

Щоб приєднатися до нашої родини та мати можливість користуватися всіма функціями сайту, вам потрібно зробити лише два простих кроки:

  • Зареєструвати особистий обліковий запис;
  • Поповнити баланс свого онлайн-гаманця.

Створюючи наш сайт, ми подбали про те, щоб він був практичним та безпечним. Тут немає нав'язливої реклами та марного контенту – лише предмети мистецтва, пізнавальні статті та комфортний інтерфейс. За допомогою зручного пошуку ви зможете відшукати необхідні товари, відсортувавши їх за категоріями, дізнатися повну інформацію про продавця, поставити всі питання і зробити свою ставку. Якщо ви захочете продати свій екземпляр – для цього також є всі необхідні інструменти. У тому числі – реклама виставленого лоту, яку зможуть побачити понад 750 тисяч активних користувачів.

Окрім того, на сайті є благодійні товари. Кошти від їхнього продажу йдуть на підтримку ЗСУ та фондів, які допомагають нашій країні в цей важкий період.

Наша мета

Вже більше 7 років ми працюємо у сфері мистецтва та колекціонування, щоб надихати та ділитися прекрасним. Нашою головною метою став розвиток ринку мистецтва в Україні та робота над тим, щоб вивести його на міжнародний рівень. Ми продовжуємо сприяти об'єднанню однодумців та творчих людей, допомагаючи їм знаходити речі з особливою історією.

Violity offline

Ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову вийти за межі віртуального життя! Протягом останніх десяти років команда Violity займалася організацією багатьох цікавих офлайн-проектів: це і щорічні ярмарки для колекціонерів, і художні виставки, і благодійні продажі на Кураж Базарі. А ще ми з величезним задоволенням займаємося декоруванням антикварними предметами суспільних просторів, підтримуємо зустрічі філателістів та нумізматів, шахові турніри та історичні реконструкції. Ми зробили реконстукцію шолома Олександра Македонського - шолом наразі знаходиться в Камянець-Подільскому замку та відновили багато колекційних псалмів 10-12 століття.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА