17:40 27.06.2022

Якими бувають дивани

2 хв читати

Створення комфортного простору не обходиться без зручних м'яких меблів, і головним елементом стає диван. Цей універсальний елемент інтер'єру завдяки своїм функціональним особливостям є місцем для прийому гостей, нетривалого денного відпочинку, читання, перегляду телевізора і навіть сну. Таке різноманітне обумовлено універсальністю, широким модельним рядом та різновидами конструкцій.

Дивани справді можуть бути різними. У цій категорії виділяють кілька різновидів: за способом їх розкладки, типом каркасу, матеріалом наповнювача і способом трансформації. Насправді найчастіше вдаються до трансформаційної класифікації. Тут можна виділити такі види диванів:

· Стаціонарні (прямі та кутові). Класичне рішення для будь-яких приміщень. Можуть бути використані для облаштування зони відпочинку, а за потреби трансформуються у зручне спальне місце. Кутові дивани на відміну від прямих вимагають трохи більше вільного простору, але при цьому не поступаються комфортабельністю та ергономікою.

· Модульні. Конструкція таких меблів має складові частини, що дозволяє міняти їх місцями та створювати окремі елементи інтер'єру. Головними перевагами модульних диванів стає їхня мобільність і універсальність.

· Острівні. Призначені для облаштування відпочинкових зон у просторих приміщеннях. Завдяки компактним розмірам та ергономічній конструкції острівні дивани можуть бути встановлені у центрі кімнати без втрати візуальної привабливості інтер'єру.

Різноманітність моделей дозволило наповнити меблевий ринок різними видами диванів, здатних задовольнити чи не будь-які індивідуальні естетичні та функціональні запити. Зростання та розвиток технологій позитивно впливає на ергономічність виробів, що позитивно відбивається на способах їх трансформації та зручності експлуатації.

Відмінною рисою дивана є його конструкція. У магазині https://www.meblium.com.ua/ua можна вибрати модель із розкладним механізмом або без нього. Також при виборі слід враховувати такі характеристики, як розмір, тип оббивки, місце розташування, функціональність та вид наповнювача, адже саме від цих рішень залежатиме зручність його використання.

Сучасний диван - це надзвичайно зручні меблі, і вибирати його потрібно з розумом!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА