17:14 05.06.2022

Косарка для мотоблоку - ідеальний вибір для дачі

2 хв читати

Вже давно позаду ті часи, коли всі етапи обробки землі проводилися селянами вручну. Тепер власники приватних земельних ділянок і фермери, які мають у своєму розпорядженні величезні поля, спрямовують свої зусилля на те, щоб витрачати на обробіток ґрунту якнайменше сил і часу - кажуть у компанії Motozilla.

Це стало можливим з появою сільськогосподарського обладнання, асортимент якого постійно розширюється, а сама техніка стає досконалішою та доступнішою у фінансовому плані.

Найпопулярнішим видом техніки серед сільських мешканців є мотоблоки. З їхньою допомогою можна зорати поле, посадити на ньому картоплю або інші культури, збирати та прополювати посадки.

Це лише деякі можливості подібної сільськогосподарської техніки. Достатньо докупити деякі запчастини для мотоблока та спеціальне навісне обладнання, і за допомогою модернізованого агрегату можна значно полегшити будь-яку роботу на землі.

Косилки для мотоблоку: у чому перевага?

Господар земельної ділянки розуміє, що при роботі зі звичайним тріммером на покос поля трави в кілька соток, йому доведеться витратити повний день роботи. У той час як за допомогою косарки для мотоблоків на це піде кілька годин (на 10 кв.м менше півгодини).

При використанні косарки на мотоблоці не потрібно додатково згрібати траву, оскільки вона укладається рядами. Вибираючи модель косарки, слід враховувати особливості моделі мотоблоку та ваші потреби.

Різновиди косарок для мотоблоків

Косарки представлені у вигляді додаткового навісного обладнання до мотоблоків і призначені для косовиці трави та бур'янів, вирубки дрібного чагарника та ін. За допомогою такого механізму на скошування великих площ ви витратите менше фізичних сил, ніж використовуючи подібні інструменти.

Косарки для мотоблока поділяють на:

  • сегментні
  • роторні

Перші відмінно підходять для роботи на рівному ґрунті, не варто їх використовувати на горбистій місцевості. Вони зрізають траву паралельно поверхні.

Другі приваблюють покупців своєю безпекою у використанні та зносостійкістю деталей. Крім того, вони легкі в обслуговуванні та недорогі у ремонті.

Механізм роботи мотоблока - передача за допомогою редуктора крутного моменту від двигуна через зчеплення на колеса. У свою чергу принцип дії роторної косарки, що одягнена на агрегат, полягає в обертанні диска, на якому закріплені чотири ножі. Дане обладнання можна застосовувати для облагородження прибудинкової території, а також для прополювання городу від бур'янів. Воно чудово підходить для стрижки газону.

На сучасному ринку це обладнання представлене в різних модифікаціях. Одні косарки дозволяють підрізати траву, інші збирати зернові культури або скошувати дрібний чагарник. Деякі призначені для роботи на схилі пагорба, інші – на рівній поверхні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА