01:41 28.05.2022

Створення та просування сайту: затребувана послуга у всіх сферах бізнесу

2 хв читати

Столичний ринок – це перспективи у розвиток бізнесу та доступом до великої клієнтської базі, а й високий рівень конкуренції. У тому числі у віртуальному секторі, який неспішно, але впевнено займає ті місця, які раніше належали «офлайн» аналогам.

У таких умовах створення сайтів в Астані та будь-якому іншому мегаполісі, як і подальше просування ресурсу, є чи не найважливішим фактором успішності комерційного підприємства. Це справедливо і для України, і для Казахстану, та інших ринків.

Чому сайт – це важливо та необхідно

Сайт – це доступ до багатомільйонної цільової аудиторії. Навіть якщо вас цікавить, наприклад, створення сайтів в Алмати, з відповідною розкруткою ви зможете отримувати замовлення і з Алмати безпосередньо, і з інших міст з усієї країни, або навіть з-за кордону. Все залежить від масштабованості бізнесу, на яких покупців і який потік заявок ви орієнтуєтеся.

Крім того, сайт – це імідж компанії, загальнодоступна візитна картка, яка відображає і нинішній стан бізнесу та його плани на майбутнє.

Яким має бути сайт

Комерційний ресурс може стати вигідною інвестицією, джерелом нових клієнтів і, як результат – зростання прибутку. Однак це можливе лише в тому випадку, якщо ресурс сучасний, працездатний, зручний, з унікальним дизайном та продуманим функціоналом, причому не лише на десктопних, а й на мобільних пристроях.

Крім того, навіть найкращий у своєму роді ресурс може залишитися поза увагою цільової аудиторії, якщо його не просувати, залучаючи трафік з контекстної реклами, з пошукових систем (SEO), соціальних мереж (SMM), якщо не підтримувати його безперебійну роботу, не впроваджувати розумні віджети та CRM-системи.

Хто зробить та розкрутить сайт

Створення комерційних сайтів, орієнтованих на залучення клієнтів, незалежно від обраної ніші – це складне та багатоетапне завдання, неможливе без підключення професіоналів. Особливо якщо ми говоримо про розробку сайту в Астані (та інших мегаполісах) та про ресурси з унікальним дизайном, двигуном та наповненням, які створюються не на шаблонах та конвеєрі.

При цьому створення та просування сайту – це завжди індивідуальний комплекс рішень, що враховують географію продажів, особливості цільової аудиторії, конверсію відвідувачів у покупців та ще десятки факторів.

Тому якщо вас цікавить створення або просування сайту як у пошукових системах, так і соціальних сервісах, звертайтеся до професіоналів. У Казахстані – це веб-студія з багаторічним досвідом реалізації проектів різної складності – IMA.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА