22:40 18.01.2011

Росіянина, який відкусив палець запорізькому даїшнику, судитимуть

1 хв читати

Громадянин Росії, який відкусив фалангу пальця співробітнику запорізької Державтоінспекції в серпні 2010 року, не уникне покарання - Василівський районний суд (Запорізька область) розпочав розгляд цієї резонансної справи, повідомив заступник прокурора Запорізької області Євген Проценко.

"Прокуратура Василівського району Запорізької області завершила розслідування і направила резонансну справу до суду. Підозрюваний, який відкусив палець даїшнику, після конфлікту поїхав до Москви за станом здоров'я, де пройшов курс лікування. Тепер він приїхав і має йти до суду", - сказав Є. Проценко на брифінгу в обласній прокуратурі у вівторок.

Заступник прокурора заявив, що стосовно "російського автолюбителя" порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (навмисне завдання працівникові правоохоронних органів тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

У прокуратурі зазначили, що санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу чи обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на такий самий термін.

Як повідомлялося, інцидент стався 28 серпня 2010 р. на трасі Харків-Сімферополь у районі села Каменське. Співробітники Державтоінспекції зупинили автомобіль "Лексус" із російськими номерами за порушення швидкісного режиму. Між працівником міліції і водієм стався конфлікт, унаслідок якого водій відкусив співробітнику ДАІ фалангу пальця. Потерпілого прооперували.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА