09:38 13.07.2017

Юрій Кравченко очолив Харківське теруправління НАБУ

2 хв читати
Юрій Кравченко очолив Харківське теруправління НАБУ

У середу, 12 липня, на посаду директора Харківського територіального управління Національного антикорупційного бюро України, розпорядженням директора Бюро, призначено Юрія Кравченка, повідомляє прес-служба НАБУ.

"Призначити на цю посаду Юрія Кравченка рекомендувала конкурсна комісія, що обрала його серед 40 претендентів-учасників відкритого конкурсного відбору, який завершився наприкінці травня 2017 року. Новопризначений директор ХТУ НАБУ успішно пройшов спецперевірку і поліграф. Юрій Кравченко родом із Полтавщини, має вищу юридичну освіту і 18-річний досвід роботи за фахом: працював в органах прокуратури Полтавської області, деякий час займався адвокатською практикою. Одружений, виховує трьох дітей", - йдеться в повідомленні та на сайті відомства.

Згідно з повідомленням, Ю.Кравченко своїми пріоритетами на посаді вбачає кадрове та матеріальне забезпечення територіального підрозділу, налагодження організаційних процесів для його ефективної взаємодії з центральним управлінням Бюро і громадським активом на місцях. Харківське теруправління фокусуватиметься на викритті корупції на території Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Запорізької областей, а також у зоні АТО.

"Регіони, на які поширюються повноваження Харківського теруправління, є великими господарськими та промисловими центрами. Як наслідок, рівень корупції у них досяг критичної точки. Важко знайти галузь, де б роками не діяли складні корупційні схеми. Водночас рівень обізнаності громадян про масштаби і наслідки корупції, а також їхньої можливої участі у викритті корупції є низьким. Тому у команди Харківського теруправління НАБУ багато роботи, яку намагатимемося розпочати якомога швидше", - цитує прес-служба НАБУ Ю.Кравченка.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА