17:24 22.07.2016

Утилізація непридатних патронів на одному з підприємств "Укроборонсервісу" призвела до вибуху

1 хв читати
Утилізація непридатних патронів на одному з підприємств "Укроборонсервісу" призвела до вибуху

Технологічний вибух стався під час утилізації непридатних боєприпасів (патронів) на території одного з держпідприємств "Укроборонсервіс" (с. Грузевиця Хмельницької області), ніхто не постраждав, загрози подальшого вибуху і пожежі також немає.

"За попередньою версією слідчої групи військових прокурорів, яка проводить огляд місця події, на території одного з ДП" Укроборонсервіс ", що в с. Грузевиця Хмельницького району Хмельницької області, під час утилізації в печі не придатних для подальшого використання і зберігання боєприпасів - патронів калібру 23 мм - стався технологічний вибух, що спричинив пошкодження фасадної частини приміщення. Постраждалих і жертв, а також загрози подальших вибухів і пожежі немає", - повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

За інформацією прес-служби, вибух стався в п'ятницю близько 9.20.

Всі роботи з утилізації боєприпасів зупинені. Причини і обставини події встановлюються.

Військова прокуратура Хмельницького гарнізону внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 273 КК України (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА